Рубрики: Шоу-бізнес
05.11.2021 11:34

Як виглядає перша дружина Олега Винника, якого підозрюють у шлюбі з Таюне: білявка з вишуканим смаком

Улюбленець жінок Олег Винник не дає жодних коментарів з приводу особистого життя, намагаючись зробити з нього таємницю. Втім, сховати абсолютно всі факти, особливо зірці такої величини – задачка не з простих. У статті зібрано все, що відомо про першу дружину Винника.
Поділитися

Повелитель вовчиць, так називають артиста, створив собі сценічний образ справжнього серцеїда, у який статус сім’янина зовсім не вписується. Тим не менш, виявилося, що він насправді сімейна людина, і його серце давно зайняте.

Першою дружиною Олега Винника вважається його бек-вокалістка Таюне, вона ж Таїсія Сватко. Майбутнє подружжя познайомилося в юності у музичному училищі. Це підтвердив один з колишніх викладачів виконавців, який розповів, що майже з самого початку навчання Олег оточив своєю увагою найскромнішу дівчину на курсі. Нею і стала Тая.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі

Це було для кожного з них першим справжнім коханням, котре вони змогли зберегти до сьогодні. Одружилися Таюне і Винник тоді ж у молодості. Весілля було пишним, гуляли двома селами, а трохи згодом Олегу довелося поїхати на заробітки за кордон, у Німеччину, куди він вирушив разом з дружиною.

Там майбутній артист хотів заробити гроші матері на операцію по зору, і йому це вдалося. Згодом, маючи неабиякий співочий талант, Винник з простого заробітчанина вибився в зірки – він отримав головну роль в одному з найпопулярніших та водночас найскладніших мюзиклів “Знедолені”. Таїсія тим часом народила коханому сина, який зараз будує спортивну кар’єру.

Перша дружина Олега Винника Таюне

Пізніше Олег прийняв рішення повернутися на Батьківщину, аби співати для українців. Як любляча і вірна дружина, Таюне поїхала за ним та стала його бек-вокалісткою. З того самого моменту на усіх концертах вони нерозлучні. Також співак пише сольні пісні для Сватко, які заворожують слухачів своєю лірикою. І хоча вона має всі можливості для того, щоб стати самостійною співачкою, виходити з тіні чоловіка не збирається.

Шанувальники сподіваються, що історія кохання цієї зіркової пари триватиме вічно, а перша дружина Винника Таюне так і залишиться його єдиною. Більше цікавого про повелителя вовчиць на YouTube-каналі “Одна минута”: