|
05.11.2021 13:29

Руслана Писанка округлилася та вперше вийшла в світ розповнілою: “Русі знову треба на Зважені та щасливі”

Відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка брала участь у сьомому сезоні шоу "Зважені та щасливі", де їй вдалося добряче схуднути. Втім, зайва вага знову дала про себе знати, і сама зірка не приховує – дала слабину в спорті. Прискіпливі користувачі мережі одразу ж це помітили.

На “Зважені та щасливі” Руслана Писанка прийшла разом зі своїм чоловіком. Підтримка коханого та наполегливість акторки допомогли їй скинути 42 кілограми. Однак залишитися у тій формі їй не вдалося, про що вона сама розповідала в інтерв’ю КП в Україні:

“Коли я вийшла з табору, повірте, мені взагалі не хотілося йти ні в який спортзал. Думка про спорт, фітнес, канат, прес – вона мене пригнічувала. В’ячеслав Узелков тренував нас жорстко – гирі, гантелі, біцепси, трицепси. І після цього мені не хотілося взагалі в зал”.

Вага Руслани Писанки до і після Зважених та щасливих

При цьому знаменитість зауважує – слабкості з поїданням тортиків собі не дозволила, хоча в їжі себе не обмежує. Просто намагається дотримуватися деяких правил в раціоні – п’є багато води, снідає овочевими салатами, оскільки від каш повнішає.

На деякий час Руслана зникла з телебачення, тому її повернення на блакитні екрани у якості ведучої програми “Твій день” фанати сприйняли дуже тепло. Нарешті і до світських вечірок Писанка повернулася.

Так, нещодавно акторка з’явилася у “Світському житті”, де частково “декретну” Катю Осадчу тимчасово заміняв Тимур Мірошниченко. Після невеличкого інтерв’ю зірки зробили спільне фото, яке опублікували на офіційній сторінці проєкту в Інстаграмі. Руслана позувала в зеленій квітчастій сукні, зверху накинувши тренч ідентичного квіткового принту. Пишна зачіска та яскравий макіяж довершили образ.

Руслану Писанку знову відправили на Зважені та щасливі

Коментатори по-різному відреагували на появу Писанки:

  • “Руслана неперевершена!”;
  • “Русі знову треба на Зважені та щасливі”;
  • “Оце мода!”;
  • “Баба на чайнику”, – пишуть користувачі.
Деякі фанати розкритикувал Руслану Писанку за зайву вагу