Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: Наталія Сумська змінила імідж і помолодшала на 10 років

65-річна Наталя Сумська не часто радує своїх прихильників експериментами із зовнішністю, на відміну від своєї молодшої сестри Ольги. Більш того акторку можна назвати консервативною та стриманою у всьому, що стосується стилю та модних тенденцій. Однак навіть вона часом дивує прихильників зміною у зовнішності.

Наталія Сумська – народна артистка України, яка все своє життя присвятила театральній сцені. Але, окрім того, акторка з’являлася й у серіалах, фільмах, а також була ведучою телепрограми “Ключовий момент”.

Нещодавно Наталя в одному із інтерв’ю зізналася, що зараз має досить напружені стосунки зі своєю молодшою сестрою Ольгою, яка також відома своїми роботами в кіно, зокрема роллю Роксолани. Причиною конфлікту між сестрами стали різні погляди на політику. Молодша-Сумська знімається в Росії, а її старша донька Тоня переїхала до Москви, де живе її чоловік. Наталя таку позицію своїх родичів не розділяє.

Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії
Ольга Сумська дорікнула старшій сестрі Наталії

Окрім того, народна артистка України не підтримує Ольгу в її пристрасті до соціальних мереж. Виконавиця ролі Роксолани обожню вести особистий блог в Інстаграмі, де регулярно публікує фото та відео. Акторка ділиться зі своїми підписниками буквально усім, що її оточую – роботою, новинами, повсякденним життям та буднями з родиною.

У свою чергу Наталя говорить, что вважає таку відкритість дурним тоном. Вона надає перевагу стриманості та не показує в мережі нічого зайвого. Та все ж декілька фото артистки в Інтернеті знайти можна.

Наталія Сумська змінила імідж
Наталія Сумська змінила імідж

Нещодавно на одній із сторінок з’явився архівний знімок жінки, на якому вона позує зі стрижкою боб-каре. Таку зачіску Сумська носила у часи “Ключового моменту”. Пізніше вона почала відрощувати довге волосся та збирати його у цупкий вузол на потилиці.

Прихильники актриси відзначають, що вона саме та жінка, якій пасує як довга, так і коротка зачіска – їм навіть складно визначитися, який варіант кращий.

Схожі статті