Камалія обвела навколо пальця свекруху: обманула літню жінку, щоб вдало вийти заміж за багатія Захура

Історія вдалого заміжжя відомої української співачки Камалії була опублікована в усіх авторитетних виданнях України. Артистка була настільки зворушена вчинком свого благовірного, що 10 років поспіль згадувала, як він заманив її під вінець. Але чого пара досить довго не договорювала? Усі відповіді в статті.

Українська відома співачка Наталія Шмаренкова, більш відома, як Камалія, вийшла заміж за металургійного короля Мохаммада Захура на початку нульових. Тоді не було соціальних мереж, і деталі особистого життя зірок не просочувалися до преси настільки швидко. Тому знаменитості без кінця давали ексклюзивні інтерв’ю, у яких розповідали про найважливіші події в їхньому житті, і навіть брали за це гроші.

Камалія попросила у чоловіка Мохаммада Захура розлучення
Камалія обвела навколо пальця свекруху

Тепер все зовсім інакше — вони самі створюють свій контент і заробляють на цьому. Однак, відголоски минулого інколи вносять свої корективи.

Камалія та Мохаммад Захур водили за ніс його матір

В архівному інтерв’ю Аллі Крутій, яке подружжя давало у 2010 році прозвучала наступна історія, яка дійсно може вразити фанатів пари. Виявляється пакистанський мільярдер не наважився розповісти матері про одруження на українській дівчині. Тобто весілля було зіграно без неї.

Камалія обвела навколо пальця свекруху

Можна було-б подумати, що дівчина зовсім не прийшлася до душі жінці. І це було-б справедливе припущення, адже матір багатія — мусульманка, а Камалія знімалася в своїх кліпах у доволі ефектних нарядах. Але у співачки знайшлося інше пояснення.

З’ясувалося, що жінка колись підібрала для свого сина іншу дівчину, і одружила їх. Захур був нещасливий у шлюбі і потайки від своєї сім’ї попросив розлучення. В Україні він налагоджував своє особисте життя і в один прекрасний момент зрозумів, що знайшов свою другу половинку. Як пояснити матері, що ти давно розлучився і вже знайшов іншу?

Новостворена сім’я дуже боялася реакції свекрухи і відтягувала цей момент до останнього. Втім, знайомство відбулося, і свекруха Камалію не образила: приготувала традиційну вечерю і привітала її в родині.

Схожі статті