Людмила Барбір вперше показала сина: народжувала від чоловіка-дзюдоїста, а хлопчик — копія Усика (ФОТО)

Людмила Барбір, як і всі її колеги по студії "Сніданок з 1+1" намагається максимально приховувати своє особисте життя від сторонніх очей. Про благовірного зірки відомо мало, а тим паче про її сина. Втім, нещодавно вона опублікувала фото спадкоємця, яке не здатне залишити байдужим.

Відома українська телеведуча Людмила Барбір славиться своєю красою, харизмою і почуттям такту. І поки шанувальники ранкової передачі підозрюють її у романі з партнером Русланом Сенічкіним, поза камерою вона проживає звичайне життя разом з коханим чоловіком та сином. Так, у зірки підростає спадкоємець, якому вже 9 років.

Людмила Барбір вперше показала сина

Людмила Барбір не полюбляє виставляти особисте на показ, і тому на її сторінці в соціальній мережі Instagram доволі мало інформації, як про чоловіка, так і про сина. Останній раз вони сім’єю фотографувалися для журналу 5 років тому, і хоча хлопчик час від часу потрапляє у кадр, все ж таки його повний портрет з цих крихт скласти важко. Наприклад, півроку тому вона розповіла історію про те, як її синочок Тарас знайшов кішку, яка невдовзі стала членом їхньої сім’ї. І прикріпили знімок, який за милував усю мережу.

Людмила Барбір показала сина. Тарас разом з улюбленицею Мусею

А на днях телеведуча наважилася на більш сміливий крок, і показала Тараса повністю. Архівна світлина була імовірно зроблена 3-4 роки тому.

Людмила Барбір вперше показала сина. Скріншот особистої сторінки Людмила Барбір в Instagram

Варто відмітити, що у дитини дуже смішний чубчик, і він неймовірно нагадує українського спортсмена і Чемпіона світу з боксу Олександра Усика. Звісно, дитина ці риси могла вже давно перерости, але ця деталь точно цікава шанувальникам Людмили.

Нагадуємо, що зірка майже 10 років знаходиться у шлюбі з Майстром спорту по дзюдо. Заради коханого телеведуча навіть отримала чорний пояс.

Схожі статті