|
05.11.2021 23:14

“На одній хвилі”: Алла Мазур вперше розповіла про особисте і показала чоловіка, з яким майже півжиття разом

Зірка телеканалу “1+1” Алла Мазур рік тому шокувала всю Україну відвертим зізнанням про своє здоров’я. Як виявилося, жінка більше року боролася з онкологією, через що тимчасово зникала з екранів. Проте ненадовго, вже під час реабілітації Алла повернулася до прямих ефірів, а зараз знову повноцінно взялася за роботу. До того ж вона передає свої знання іншим та навчає юних журналістів цієї непростої професії.

Сама Мазур почала свій шлях у журналістиці ще на початку 90-х, а з початку 1997 року вона працює в Телевізійній службі новин. Не дивно, що її називають однією з провідних ведучих на вітчизняному телебаченні.

Алла Мазур розповіла про особисте

У своєму особистому блозі телезірка не забуває ділитися з підписниками робочими моментами. Так вона опублікувала в мережі Інстаграм фото з чоловіком, який виявився шеф-редактором “1+1”.

“Коли ви з шеф-редактором на одній хвилі, то і одягаєтесь у правильній гамі, не змовляючись”, – підписала свій знімок Мазур.

Алла Мазур розповіла про особисте

Алла натякнула, що разом її колега одягнений у жовту футболку, в той час як вона сама приміряла блакитну сукню. Тож фото вийшло доволі патріотичним у кольорах прапору України.

Нагадаємо, що 56-річна Алла Мазур самостійно виховує тринадцятирічного сина Артема. Імені батька дитини жінка жодного разу не назвала на жодному із інтерв’ю, тож її особисте життя залишається справжньою загадкою для усіх прихильників. При будь-якій спробі колег-журналістів дізнатися якийсь факт щодо цієї теми, Мазур тактовно відмовляється відповідати та змінює тему розмови.