Катя Осадча показала батька: тесть Юрія Горбунова виглядає ровесником зятя, але вищий ростом і більш статний

Телеведуча Катя Осадча не часто розповідає про свою родину. В особистому блозі вона регулярно ділиться новинами з робочих буднів та показує знімки, на яких вона позує з коханим чоловіком - шоуменом Юрієм Горбуновим. Однак своїх батьків, брата та синів телезірка показує надзвичайно рідко.

Катерина Осадча – зірка та незмінна ведуча головного шоу про український бомонд “Світське життя”. На телебачення жінка прийшла ще зовсім юною, щойно їй виповнилося вісімнадцять років. А її програма виходить у ефір вже тринадцять років.

Свою зіркову кар’єру Осадча розпочинала з моделингу. Ще у чотирнадцять років вона поїхала до Китаю, де отримала свої перші контракти зі світовими агентствами. А через деякий час переїхала та працювала у країнах західної та центральної Європи. Після повноліття Катя вирішила закінчити свою кар’єру манекенниці та повернулася на Батьківщину для підкорення телебачення.

Катя Осадча
Катя Осадча

Увесь цей час юну зірку підтримували її батьки. Наприкінці минулого року мама з татою телеведучої відсвяткували рубінове весілля, тож їхня зіркова донька поділилася рідкісними кадрами батьків зі своєю аудиторією.

Катя Осадча показала батька
Катя Осадча показала батька

Осадча вважає своїх найрідніших людей прикладом для стосунків та бере приклад з їхньою моделі відносин, будуючи власну сім’ю. Зірка “Світського життя” подарувала мамі з татом трьох онуків – сина Іллю від першого шлюбу та Івана з Данилом від другого чоловіка, шоумена Юрія Горбунова.

Відомо, що в Каті є молодший брат Володимир, який зараз проживає у Сполучених Штатах, де професійно займається віндсерфінгом. Через те, що він живе далеко за океаном, теледіва спілкується з ним досить рідко.

Катя Осадча показала батька
Катя Осадча показала батька

Мама Катерини працювала бібліотекаркою, а зараз займається домашнім хазяйством. Батько Олександр працює генеральним директором ДП ВО “Київприлад”. Іноді батьки телеведучої з`являються з нею на різноманітних заходах, але на самих престижних, або ж цікавих.

Схожі статті