“Життя вдалося”: Влад Яма досяг бажаного, вивіз родину за кордон і наповну розкошує на елітній віллі

Хореограф Владислав Яма разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном відпочиває на Мальдівах. Шоумен активно ділиться фотознімками та відео з відпочинку в особистому блозі та зізнається, що на цьому відпочинку в нього нарешті здійснилася мрія - цей теплий край він прагнув відвідати довгі роки.

Головний суддя шоу “Танці з зірками”, а також зірка програми “Танцюють всі” Влад Яма разом із родиною вирушив у відпустку на Мальдіви. У своєму особистому блозі у мережі Інстаграм знаменитий хореограф зізнався, що вони з дружиною дуже давно прораховували цю країну, але вона видавалася їм занадто дорогою.

39-річний танцюрист розповів, що з самого початку планував полетіти з сім’єю до Єгипту, в якому він сам не був більше тринадцяти років, але все ж вирішив здійснити свою давню мрію та запланував поїздку на Мальдіви.

Влад Яма вивіз родину за кордон
Влад Яма вивіз родину за кордон

Дружина Влада, танцівниця Ліліана, також не забуває робити фотозвіт із відпустки у своєму особистому блозі. Жінка поділилася пляжними фото у купальному костюмі з леопардовим принтом. Свій літній образ вона доповнила парео в тон, стильними сонцезахисними окулярами, світлими капцями та солом’яною шляпою.

Ліліана Яма на пляжі
Ліліана Яма на пляжі

Влад у свою чергу не забуває показувати й жартівливі кадри з відпочинку. В Інстаграмі він опублікував фото, на якому помітно слід він капелюха або кепки. “Життя вдалося”, – саркастично підписав цей знімок хореограф.

Влад Яма вивіз родину за кордон
Влад Яма вивіз родину за кордон

Нагадаємо, що Влад та Ліліана Яма нещодавно відсвяткували сьому річницю весілля. Хоча разом вони вже більше десяти років. Подружжя виховує сина Леона та зізнається, що мріє обов’язково народити ще й доньку, хоча жодних новин про вагітність Лілії вони не розповідали.

Зараз зіркова пара продовжує активно будувати кар’єру та працювати над своїми стосунками – Влад з коханою зізнаються, що з роками навчилися не ревнувати один одного та шукати компроміси. Хоча часом невеликі сварки бувають, вони швидко їх вирішують, розмовляючи один з одним.

Схожі статті