Вагітна Настя Каменських показала круглий живіт і прикрила його об’ємним светром: з Потапом майбутні батьки

Настя Каменських та її вагітність вже не один рік інтригують розум шанувальників співачки, які хочуть бачити її щасливою і в ролі мами. З появою в неї законного чоловіка, фанати взагалі чекають на новину зо дня на день, але щасливе повідомлення все не надходить.

2021-го фанати відомої української співачки Насті Каменських не полишали надії, що вона от-от зізнається, що вагітна. Трансформація фігури зірки і справді говорила про те, що вона може знаходитися у цікавому положенні, але щасливою новини так і не надійшло.

Зірка свій стан не коментує, але зізнається, що була б не проти стати матір’ю, і вони з Олексієм вже серйозно задумуються про поповнення в родині. Ба більше, Потап заявив, що мріє стати багатодітним татусем. З такими наполеонівськими планами вже треба братися за голову.

Вагітна Настя Каменських показала живіт

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких артистка спочатку постає у купальному костюмі, а потім у звичайних футболці та шортах.

Вагітна Настя Каменських показала великий живіт. Скріншоти з особистої сторінки співачки

Варто відмітити, що на деяких фотографіях, які оприлюднені у мікроблогу зірки в неї дуже великий живіт. А на тих, на яких зірки постає в купальнику — плоский прес. На цей раз зірці до волосся ховати фігуру за рожевим светром, що каже про відсутність в неї плоского живота.

Нагадуємо, що про одруження Насті Каменських та Олексія Потапенко стало відомо 2 роки тому, коли у травні пара зіграла весілля у київському лісі. Згодом стало відомо, що воно було фейковим, а справжні зіграли багато років тому у Лас-Вегасі. Не дивно, адже зіркове подружжя увесь рік заробляло на весільній темі. Варто відмітити, що розмов про дітей обидва не уникають, але пояснювати їх відсутність не квапляться.

Щоб дізнатися більше, дивіться наступне відео:

Схожі статті