Харчування в їдальнях та розпродаж свого одягу: молода дружина Павліка показала життя з бідним співаком

Віктор Павлік та його четверта молода дружина Катя Репяхова неодноразово говорила про те, що вони перебувають у фінансовій кризі. Однак, відеоролики зіркової дружини зазвичай говорить про зовсім інше — жінка харчується у найкращих ресторанах, купляє брендовий одяг і не відмовляє собі ні в чому.

У ряді своїх інтерв’ю Віктор Павлік та його молода обраниця Катя Репяхова скаржилася на те, що в них не вистачає грошей. Мовляв, декілька приватних концертів в місяць не покривають їхніх витрат, і концертна директорка, наприклад, вимушена заробляти гроші за допомогою власного блогу.

Цей самий аргумент вони використали, коли відмовилися виплачувати кредит за квартиру третьої дружини Павліка Лариси, хоча Віктор Франкович обіцяв для неї це зробити, коли розлучався.

Катя Репяхова показала, як їй живеться з бідним чоловіком

Цікаво, що слова та деякі вчинки подружжя трохи суперечить одне одному. Наприклад, дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, як вони з чоловіком харчуються у їдальні.

Молода дружина Віктора Павліка Катя показала, як насправді живе з бідним співаком. Скріншоти особистої сторінки Репяхової

Доволі скромне місце, тому Віктор Франкович натягнув капюшон та прикрив обличчя маскою, щоб ніхто його не впізнав.

Але вже через декілька годин пара опинилася в торговому центрі, де почала скуповувати недешеві речі. Так, наприклад пара взуття UGGs, яку собі пригледіла Катя коштує 150 доларів. При цьому буквально нещодавно Репяхова розповіла, що у їхній квартирі вже не вистачає місця для речей, і вона буде вимушена орендувати офіс на першому поверсі.

У той самий час, вона не може позбавитися речей і віддати їх бідним, а намагається їх продати, і доволі недешево. Часом дівчина просить за речі стільки, що простіше придбати їх під час розпродажу.

Схожі статті