МастерШеф 11 випуск 12 від 06.11.2021: покинув шоу і приготував страву, яка розчарувала суддів

З перших хвилин у 12 випуску "МастерШеф"-11 панувала напружена атмосфера. Претендентів на головний приз проекту чекало чимало цікавих завдань. Але не всі змогли впоратися з ними. Дізнайтесь, хто покинув "МастерШеф"-11 у 12 випуску.

Учасники популярного українського кулінарного проєкту продовжують свою боротьбу за головний приз. Напруга зростає, а конкурентів стає все менше.

У цьому випуску завдання були куди складніше — учасникам було необхідно поділитися на пари, і за 15 хвилин обрати собі набір продуктів.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 12 від 06.11.2021

Найгірше з усіх з завданням впоралася Аліса Пяткова, яка в результаті і покинула проєкт.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 12 від 06.11.2021

Дівчина вирішила приготувати рибну страву, у чому не має вдосталь досвіду. Незважаючи на те, що безліч учасників у минулих сезонах покидали проєкт саме на рибних стравах, Аліса не побоялася, але не впоралася із завданням.

Варто відмітити, що при цьому Аліса є дуже сильним учасником. Пяткова є журналісткою в декреті і до того ж послідовницею правильного харчування, яка вимушена готувати для кожного члена своєї сім’ї окремо.

Дівчину дуже полюбили глядачі, які неабияк засмутилися через її виліт. Про свої почуття щодо такого повороту подій вони написали у коментарях під публікацією на офіційній сторінці шоу соціальній мережі Instagram.

Хто покинув МастерШеф 11 у випуску 12 від 06.11.2021. Скріншот коментарів під публікацією про результат випуску

Окрім того, шанувальники проєкту досі критикують Світлану, яка їм активно відповідає в коментарях. Вони також виражають жаль та шкоду через те, що йдуть талановиті та гідні люди. Сподіватимемося, що мрії фанатів здійсняться, і перемогу отримає людина, яка дійсно цього заслуговує.

Схожі статті