|
07.11.2021 09:32

Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом і сидів на шиї у співачки: “Він не працював”

Світлана Лобода дала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній, у якому зізналася, що ж саме стало причиною її розлучення з першим чоловіком Андрієм Царем. Це вперше співачка заговорила про особисте життя і доволі відкрито. А плітки навколо розриву виявилися неправдивими.

За інформацією ЗМІ, Лобода вже кілька років живе із цивільним чоловіком – мільярдером Артуром Гранцем. Гранець є засновником компанії “BF Capital”, що володіє нерухомістю та мережею магазинів в аеропортах України, Білорусії, Грузії та Вірменії. У 2020 році він став основним власником видання “Forbes Україна”, а також є власником компанії “Мімієр Трейд Юкрейн”, яка виробляє олію.

Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом

Співачка відмовилася коментувати інформацію про роман із Гранцем, сказавши, що кохана та щаслива у стосунках із мудрим серйозним чоловіком.

“Він старший за мене і дуже мудрий, який розуміє. Я почуваюся з ним дівчинкою”, – сказала Світлана.

Розлучення з Андрієм Царем

Навколо розлучення Світлани Лободи та батька її першої дитини Андрія Царя ходило багато міфів. Основний з них — численні зради чоловіка, через що і розпався шлюб. Співачка поквапилася спростувати цю інформацію, і зазначила, що все сталося через те. що Андрій Царь захопився східними філософіями, постійно медитував і відмовлявся працювати. Мовляв, в нього абсолютно не було роботи.

Чому колишній чоловік Світлани Лободи був альфонсом

Світлана в якийсь момент зрозуміла, що вони почали йти різними дорогами. Вона сконцентрована на кар’єрі та заробітку, а він на різних вченнях та медитаціях. Саме тоді вона і вирішила з ним розлучитися, адже вони перестали бути партнерами.

Подейкують, що після стосунків з Андрієм Світлана Лобода пов’язала себе узами шлюбу з Тіллєм Ліндеманом, і навіть народила в нього від нього доньку.