Вагітна Оля Мартиновська сховала живіт за об’ємним светром та зробила заяву: “Народиться малеча скоро”

Ольга Мартиновська є успішною жінкою, професійним шеф-кухарем та прекрасною матір'ю. Втім, шанувальники хочуть лише кращого для своїх кумирів, і тому з нетерпінням чекають від них хороших новостей новин. Що підготувала для нас Ольга Мартинов ська, читайте у статті.

Ольга Мартиновська залишається головною загадкою цього місяця, адже фанати впевнені, що саме вона стала таємною обраницею Ектора Хіменеса-Браво. Так чи інакше, але зірці постійно приписують романи з відомими чоловіками, адже вона самотня, приваблива і знаходиться у самому розквіті своїх сил. Однак, Ольга не квапиться розповідати журналістам та фанатам деталі особистого життя.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Вагітна Оля Мартиновська сховала живіт та зробила заяву. Скріншот сторінки Ектора Хіменеса-Браво 

Вагітна Ольга Мартиновська з круглим животом ощасливила новиною

Втім, усіма благами життя знаменитості вона користується. Наприклад, нещодавно на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона привертає увагу своїх підписників до фонду, який забезпечує дітей, що хворі на рак. Так, цей фонд постійно рекламують різноманітні знаменитості, такі як Настя Каменських та Наталія Могилевська. Ольга чесно зізналася, як важко розуміти, що малеча страждає від такого недугу.

До цієї публікації вона прикріпили фотографії, на яких постала в об’ємному светрі та штанях. З під одягу проглядається кругленький животик, який, в принципі, може бути обманом зору.

Вагітна Оля Мартиновська сховала живіт та зробила заяву. Скріншот коментарів під публікацією зірки

У коментарях одразу і знайшлися ті, хто поцікавилися, чи готуються Ольга Мартинов ська дарувати життя ще 1 дитині, адже в неї вже підростає маленька донечка.

Схожі статті