Як виглядає жінка, якій покійний чоловік Тіни Кароль віддав перевагу на смертному одрі: завжди кохав її

Кохання поп-діви українського шоу-бізнесу Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра досі згадується журналістами, адже воно стало легендарним. Після смерті чоловіка зірка створила сотні драматичних пісень, які чіпляють за живе навіть самих байдужих.

Кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра стало головною і найобговорюванішою історією в українському шоу-бізнесі, яка, на жаль, закінчилася вельми трагічно. Впродовж декількох років зіркова пара боролася за життя продюсера, який хворів на рак шлунку.

Тіна Кароль та Євген Огір
Як виглядає жінка, яка зайняла місце Тіни Кароль поруч з Огіром

Чоловік не покидав кохану ні на мить, супроводжував її на всі заходи, був присутнім на останніх інтерв’ю навіть тоді, коли був повністю виснажений, схудлий та розумів, що наближається його кінець.

Як виглядає жінка, яка зайняла місце Тіни Кароль поруч з Огіром

Свої останні дні Євген провів у німецькій клініці, яка намагалася врятувати його життя. Втім, чоловік об’єктивно розумів, що помирає. У такі моменти усі тривоги та емоції відходять на другий план, а головне стає дуже явним.

Дарина Огір. Фото зі сторінки жінки у Фейсбуці
Як виглядає жінка, яка зайняла місце Тіни Кароль поруч з Огіром. Дарина Огір.

Так, Огір попросив у своєї коханої дружини, щоб вона запросила його колишню приїхати до нього. Він хотів щось обговорити з нею. Варто відмітити, що друзі продюсера завжди говорили про серйозне почуття, що колись виникло між цими двома, а розрив стався через небажання жінки мати дітей. Тому, любов до неї у продюсера не пройшла.

Як виглядає жінка, яка зайняла місце Тіни Кароль поруч з Огіром

Дарина також працювала продюсеркою, і коли почула про прохання Євгена залишила усе і поїхала в Німеччину. Вони довго розмовляли у палаті Євгена, але про що, Тіна так ніколи і не дізнається. Зірка не приховувала, що це був дуже важкий момент для неї, як для дружини, яка втрачає чоловіка, і як для жінки, чий коханий зачинився з колишньою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.