Софія Ротару приховала від громадськості молодого чоловіка: охайний хлоп з вусами та потужною харизмою

Особисте життя Софії Ротару тільки здається зрозумілим та відкритим. Насправді співачка має безліч секретів і навіть не приховує цього. Примадонна українського шоу-бізнесу колись обіцяла розповісти всю правду про себе, але цей час досі не настав. Тим не менш, журналісти провели власне розслідування.

Історія кохання Софії Ротару та Анатолія Євдокименко замовчує про період, коли чоловік залицявся до майбутньої зірки і не отримував позитивної відповіді. Звісно, у вас цей період знаменита пара займалася власними справами, працювала і підтримувала зв’язок. Але журналісти докопалися до цікавих деталей, які дійсно здатні здивувати.

Перший чоловік Софії Ротару

За офіційною версією саме Анатолій є першим чоловіком Софії Михайлівни, але неофіційні джерела дають зовсім іншу інформацію. Подейкують, що спочатку співачка зв’язала своє життя з композитором Володимиром Івасюком. Чоловік був яскравим представником інтелігенції, харизматичним, сильним духом і дуже привабливим.

Як виглядає молодий чоловік Софії Ротару

За версією артистки, з Ротару його пов’язувала сильна дружба. Втім, час від часу спливає інформація, що вони були закохані і навіть одружилися. На додаток пішли плітки про таємну доньку знаменитості, яка народилася саме від Володимира. Скандал який розгорнувся навколо викрадення малюка Софії Михайлівни зачепив цю тему. Мовляв, викрали спадкоємицю Івасюка. Але артистка подібну інформацію заперечує. Вона запевняє, що сама Руслан став героєм цієї історії, і на щастя, все обійшлося.

Як виглядає молодий чоловік Софії Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

На даний момент Софія Михайлівна майже 20 років, як вдова. Ауріка Ротару, рідна сестра співачки, давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому пояснила, що її родичка не зацікавлена в стосунках з чоловіками і проживає разом з сином та невісткою. Після Анатолія Євдокименко в неї начебто не було романів.

Схожі статті