Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір’ю: коханий зірки змусив задуматися про материнство

Усе своє життя Наталія Могилевська присвятила творчій кар'єрі. Бачити захоплені очі фанатів її музики було для неї набагато важливіше, ніж влаштування особистого життя, родина та народження дітей. Втім, поява одного чоловіка у її долі повністю змінила її рішення.

У житті Наталі Могилевської було безліч чоловіків, але тільки один змусив її боротися за кохання. Ним став відомий український бізнесмен Єгор Долінін, якого артистка так і не змогла забути після розриву.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір’ю

Їхні стосунки протривали 5 років. Вони були наповнені коханням та ніжністю. Наталія Могилевська стала мачухою для трьох доньок свого обранця і ставилася до них наче рідна мама.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір’ю

Згодом знаменитість зрозуміє, що хоче народити від коханого чоловіка власну дитину і заявить про це журналістам. Наталія Могилевська дійсно намагалася завагітніти від Єгора. Однак, її спроби не увінчалися успіхом, а стосунки потихеньку дали тріщину.

Наталя Могилевська і Єгор Долінін
Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір’ю

Перша серйозна криза сталася, коли Могилевська з головою поринула у роботу. Тоді чоловік попросив її не приносити свою професію додому. Для артистки це було неймовірно складно і наступний конфлікт з цього приводу закінчився розривом. Втім, співачка взяла себе до рук та викупила квартиру поруч, щоб йти туди кожен раз, коли вона має виконати своі обов’язки. Дівчата згадували, що Наталія перед сном їх укладала, а найменшій навіть цілувала п’яти.

Чому пара вирішила розірвати стосунки після всього, залишається загадкою. Неможливість подарувати дитину коханому може бути одною з причин. Поговорюють, що при зустрічі Наталія та Єгор неймовірно ніжно дивляться одне на одного, а чоловік став найбільшим коханням її життя.

Схожі статті