Спливли нові подробиці роману Тіни Кароль з українським олігархом: багатій з Дніпра проявив прихильність

Тіну Кароль запідозрили у новому романі. На цей раз потенційним обранцем може бути зовсім не творчий зірковий чоловік. Співачці приписують стосунки з дуже впливовим олігархом, який керує рядом провідних українських підприємств. Його ім'я на слуху у кожного.

Чи могла колись уявити Тетяна Ліберман, що після страшного квітня 2013 року, всіх слів кохання, присвячених Євгену Огіру, її життя знову приведе до пошуку романтичних стосунків? Вже багато часу минуло з тієї важкої для поп-діви дати і вона з кожним роком дозволяє своєму серцю відкритися почуттям все більше. Мріє про доньку понад усе, а її прихильники мріють одного дня почути новину про те, що Тіна нарешті змогла зустріти головного чоловіка свого життя.

Тіна Кароль та її син Веніамін
Спливли нові подробиці роману Тіни Кароль з українським олігархом

На фоні росту популярності співачки, знову у мережі заговорили про її роман з українським олігархом з Дніпра. Чутки породили танцівниці балету знаменитості. Зі слів хореографинь, Ігор Коломойський став новим обранцем знаменитості.

Чому Тіну Кароль вважають пасією Коломойського?

Окрім слів танцівниць, багато ниточок веде до тісної взаємодії поп-діви з олігархом. Варто лише пригадати, який телеканал став буквально домівкою творчості артистки.  Відомо, що “1+1” був завжди для Тіни платформою творчості: Кароль була ведучою його провідних проєктів, транслювала документальний фільм і неодноразово з’являлася у якості гості на популярних шоу “плюсів”. Як відомо, медіа належить Коломойському.

Крім цього, співачка у 2018 році стала обличчям компанії “МАУ”. Реклама з артисткою стала крупною колаборацією. Відомо, що значну частину акцій українського авіаперевізника тримає Ігор Коломойський.

Втім, сама Тіна утримується від однозначної відповіді про свою другу половинку. Зазначимо також, що і сам олігарх давно вже має статус одруженого чоловіка.

Схожі статті