Телеведуча Лідія Таран потрапила в ДТП, під час якого її авто загорілося: “Не можу усвідомити, що жива”

Відома українська телеведуча, зірка ТСН Лідія Таран потрапила у серйозне ДТП в Києві. Знаменитість одразу ж відзняла матеріал, як вибралася з палаючої машини, і має чим поділитися. Що саме сталося на дорозі, і хто став причиною того, що телеведуча ледь не пішла на той світ, читайте у нашій статті.

8-го листопада стало відомо, що популярна українська телеведуча, зірка плюсів Лідія Таран потрапила у ДТП на дорогах Києва. Транспортна пригода відбулася ввечері напередодні.

Причина аварії

З розповіді телеведучої, вона взяла таксі і зайняла заднє сидіння. Під час руху водій не впорався з керуванням, так як вчасно не помітив машину, яка також потрапила в ДТП і стояла посеред дороги.

Інші учасники руху не поставили трикутник, щоб сповістити водіїв про ситуацію на трасі. Таксист вчасно поміняв ряд, чим врятував життя своєї пасажирки. В результаті сталося зіткнення, у якому Лідія Таран, на щастя, не сильно постраждала. Вона забила голову, подряпала лікті та коліна. Машина загорілася, тож зірка була вимушена викочуватися з авто.

Лідія Таран потрапила у ДТП

Одразу після того, як телеведуча вибралася з місця події, вона відзняла на камеру автомобіль у вогні і ситуацію, що склалася. Варто відмітити, їй дуже пощастило, адже вона не зайняла місце біля водія. Так як передні двері заблокувало, знадобилася спецтехніка. Лідія Таран натякнула, що якби знаходилася у передній частині салону, то не залишилася б в живих.

Лідія Таран потрапила у ДТП

Зараз журналістка почувається добре, але вирішила взяти вихідний і відпочити вдома. Таран дуже схвильована. Вона не припиняє обговорювати ДТП, у яке потрапила, а також не може повірити, що не пішла на той світ.

Про стан водія таксі інформація відсутня. Судячи з усього, чоловік отримав багато травм та потребував медичної допомоги.

Лідія Таран попросила усіх водіїв мати з собою трикутник, вогнегасник та інші необхідні засоби безпеки, щоб уникнути подібних ситуацій. Будьте обережними на дорогах!

Схожі статті