Чому чоловік Марічки Падалко тримає в таємниці два попередніх шлюби: зраджував довіру жінки неодноразово?

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв — шановна людина, політик та люблячий батько. У шлюбі з імпозантним депутатом у телеведучої народилося троє дітей. Але окрім теперішньої родини, у чоловіка є дві колишніх дружини, про яких він постійно замовчує.

Відома українська телеведуча Марічка Падалко ніколи не приховувала того факту, що певний час знаходилася у статусі коханки Єгора Соболєва. Справа в тому, що на момент знайомства з зіркою він був одруженим чоловіком. Журналістка також була не самотня.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул
Чому чоловік Марічки Падалко ховає найпершу дружину

Молоді люди певний час приглядалися одне до одного і в один прекрасний момент наважилися зробити невпевнений крок назустріч.

Перша дружина Єгора Соболєва

Тривалий час у пресі подавалася інформація щодо його попередньої дружини Катерини Зорькіної, як про його першу супутницю. Вона народила йому доньку Алісу.

Єгор Соболєв та Анна Цуканова

Але найпершою законною дружиною Єгора Соболєва стала Анна Цуканова, з якою він зв’язав своє життя на початку нульових. У пресі про неї згадок немає. Марічка Падалко також жодного разу про неї не згадувала. Втім, у деяких журналістів виникли сумніви щодо справжності цього шлюбу. Подейкують, що через російське громадянство Єгор навмисне оженився на українській дівчині, щоб закріпитися в Україні і мати можливість продовжувати політичну кар’єру.

Падчерка Марічки Падалко від Єгора Соболєва влаштувала нічний загул
Чому чоловік Марічки Падалко ховає найпершу дружину

Власне, шлюб з Анною Цукановою дав йому цю можливість. Причина розриву з дівчиною невідома, як і те, чим вона зараз займається, і чи фактично була дружиною Єгору.

Варто відмітити, що Єгор ніколи не пояснював причину того, що пішов від другої благовірної до Марічки. Aut ведуча неодноразово говорила про те що хотіла сім’ю та дітей, чого попередній обранець їй не дав.

Схожі статті