Ольга і Наталія Сумські не поділили чоловіка: хто підкорив серця відомих сестер, які закохалися в одного

Ольга та Наталія Сумські зажди мали певні негаразди у стосунках. Зіркові сестри виросли надто різними, щоб зуміти зберегти хороші відносини. Більш того, родички навіть не можуть впевнено відповісти, що саме змусило їх розірвати зв'язок. Що ж насправді сталося між Ольгою та Наталією?

Стосунки між Ольгою та Наталією Сумськими зіпсувалися вже давно. Родички то намагалися підтримувати видимий зв’язок, то публічно його обривали. Їх не помітиш разом на заходах, вони не проводять час, як сестри і навіть не дзвонять одна одній. Єдине місце, де їм доводиться пересікатися — рідний дім, куди вони повертаються, щоб навідати пристарілу матір. Саме там вони прикидаються, щоб не засмучувати жінку.

Сестри Сумські не поділили чоловіка

Як відомо, Ольга Сумська та чоловік її сестри Анатолій Хостікоєв грали у культовому українському фільмі “Роксолана”. Грали коханців, тому Ольга закохалася у чоловіка сестри.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв
Ольга і Наталія Сумські не поділили чоловіка

Про це вона зізналася сама в одному з архівних інтерв’ю. Журналістка запитала в неї, яка ж причина того, що Наталія припинила з нею спілкуватися, і Ольга, недовго думаючи, згадала історію закоханості в Анатолія. На ту мить вона справді мала почуття до чоловіка своєї сестри.

“В ту мить – абсолютно! Наталя ревнувала, і це нормально, адже ми це робили з Анатолієм переконливо, і люди повірили у наше щире кохання. Наталі нелегко. Там достатньо подивитися у її очі, щоб зрозуміти, що там такий вогонь”, – коментує цей момент Сумська.

Більш того, вона була впевнена що її почуття взаємні. Однак, згодом їй довелося взяти свої слова назад. Вочевидь конфлікт з сестрою розгорівся через цю бесіду з пресою з новою силою.

“Я ось перед Наталею зараз можу засвідчити цей момент, що я була закохана в образ. А не можливо без цього. Ну як ти зіграєш правдиво почуття? Ніяк. Можу тільки сказати, що в сценах кохання Хостікоєв був неперевершений, найкращий”, – підкреслила молодша Сумська.

Зараз же знаменитості розповідають про що завгодно, але не згадують інтерв’ю Ольги про Анатолія.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.