Як виглядала перша теща Олександра Пономарьва: Олена Мозгова показала себе та маму 24 роки тому

Співак Олександр Пономарьов та продюсерка Олена Мозгова прожили разом у шлюбі більше десяти років. У колишніх народилася донька Євгенія, окрім того артист як рідну виховував дочку колишньої від першого шлюбу - Зою. Зараз Олена живе разом зі співаком Девідом Аксельродом, якому також подарувала дівчинку.

Олена Мозгова – донька легендарного українського артиста Миколи Мозгового. Співака і композитора не стало у 2010 році. Його єдина дружина, головна режисерка палацу “Україна” Віолета Борисівна, залишилася вдовою. Єдина її радість та близька душа – донька Олена, яка подарувала мамі трьох онучок від різних чоловіків.

Микола Мозговий
Микола Мозговий

Нещодавно Віолета Мозгова відсвяткувала свій день народження. На честь цього її зіркова донька вирішила поділитися з прихильниками та користувачами мережі архівними сімейними фотографіями.

У своєму особистому блозі продюсерка опублікувала світлину, якій майже сорок років. На ній маленька Олена сидить у джинсовій спідниці та білій футболці поряд з мамою, яка тримає на руках песика.

Олена Мозгова показала себе та маму
Олена Мозгова показала себе та маму

Також Мозгова-молодша поділилася знімком, зробленим 24 роки тому. На ньому вона обіймає маму та пильно дивиться у камеру. Обидві жінки без макіяжу та фільтрів – справжні та природні. Олена на цьому фото 23 роки, вона три роки як народила свою старшу доньку Зою від чоловіка, ім’я якого до сих під продюсерка ретельно приховує.

Олена Мозгова показала себе та маму 24 роки тому
Олена Мозгова показала себе та маму 24 роки тому

“Ось знайшла ще одну нашу спільну з нею круту фоточку. 1997 рік написано. Ма, яка ж ти в мене гарна!!! Найгарніша у світі!!!” – підписала свою публікацію Олена Мозгова.

У коментарях користувачі мережі відразу почали засипати жінку коментарями та вітати її маму зі святом:

  • “Мама гарна, ви також абсолютно не змінилися”;
  • “Яблуко від яблуньки. Такі схожі”;
  • “Дві красуні”;
  • “Дуже гарні”;
  • “Ви надзвичайні!”, – пишуть люди.

Схожі статті