Дзідзьо публічно образив журналістів, яким його колишня дружина скаржилася на шлюб: назріває скандал

Відомий український виконавець Дзідзьо тільки-но прийшов до тями після розлучення та скандальних інтерв'ю колишньої дружини Ярослави. Тому зараз може публічно дати об'єктивну оцінку ситуації, яка може по-справжньому здивувати журналістів.

Влітку 2021-го відомий український музикант Михайло Хома (Дзідзьо) офіційно став холостяком. Артист розлучився з дружиною Ярославою після 20 років спільного життя. Весною між зірками розгорівся небувалий конфлікт через інтерв’ю, які жінка дала безлічі українських журналістів.

Дзідзьо пояснив, чому квартиру віддав колишній
Дзідзьо публічно образив журналістів

У них вона розповіла про те, як чоловік не дозволяв їй будувати творчу кар’єру, зачинив її вдома, не бажав від неї дітей та багато інших неприємних деталей. Михайло бурхливо відреагував на те, що конфлікти з благовірною стали відомі громадськості і влаштував розбірки в мережі. Однак, після того, як він віддав екс-дружині квартиру все начебто налагодилось.

Дзідзьо образив відомих журналістів

Нещодавно музикант влаштував презентацію свого фільму “Де гроші”, продюсером якого він виступав. На цей захід була запрошена його колишня дружина Ярослава. Це дуже здивувало пресу, яка почала цікавитися цією ситуацією. Так, Катерина Осадча запитала у Михайла про візит колишньої обраниці.

“Я не був здивований, бо я запросив її. Не хотів жодний дурних запитань, тому запросив всіх. І Слава вже зрозуміла, що деякі інтерв’ю не потрібно було давати, бо ті люди – мухи. Але вони не хочуть визнавати, що вони мухи. Вони думають, що великі професіонали”, –  говорить артист.

Варто відмітити, що Ярослава давала інтерв’ю таким журналістам, як Слава Дьомін, Анна Олицька, Катерина Осадча. З менш відомих у ролі інтерв’юєра виступив Ростислав Калацинський. Кого саме мав на увазі Михайло, він не уточнював.

Схожі статті