Після розставання з Еллертом Ксенія Мішина віддала сина в табір з виживання: виховує справжнього чоловіка

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт спершу обрадували прихильників тим, що вирішили бути знову разом, але згодом розвіяли цей міф. Схоже, єдиним чоловіком у родині холостячки так і лишився її коханий син Платон, який зараз загартовує характер.

Платон і Ксенія. Їх у світі тільки двоє. Мама і син – маленька, але така міцна родина. Хлопцю ще не виповнилося і 10 років, а його вже відправили самого до справжнього табору з виживання.

Про це знаменитість розповіла у сторіз в інстаграмі. Діти, за словами артистки, поїхали до лісу вчитися розпалювати вогнище, готувати польову кухню. Сама ж мама також з радістю взяла вихідний та пішла гуляти лісом, аби розвіятися.

Кого Платон Мішин називає татом?

Попри те, що Олександр Еллерт доволі часто проводив час з юним потенційним пасинком, батьком його так і не назвав хлопчина. Насправді він і не бачив ніколи свого біологічного татка. Рішення взяла таке мама дитини.

Ксенія не раз розповідала свою драматичну історію. Вона щиро покохала чоловіка, але під час вагітності життя розкрило їй очі і жінка роздивилася краще свого обранця. Він виявився зовсім не тим, ким здавався весь час, бувши поруч. Мішина взяла рішення тікати від лиходія. Та нещастя таки наздогнало бідолашну акторку. Біологічний тато Платона увірвався до знаменитості, а через конфлікт буквально спустив її сходами.

Після розставання з Еллертом Ксенія Мішина віддала сина в табір з виживання

За те, що він здійняв на екс-кохану руку, Ксенія строго вирішила, що за всі злодіяння не те, що згадувати його не буде, імені його не буде промовляти.

Щодо сина, зірка відчувала завжди, що виховає з хлопчика справжнього чоловіка, який буде поважно ставитися до жінок. А з батьком… Якщо 18-річний дорослий Платон буде мати бажання з ним побачитися, то мама не буде проти. Але лише це станеться тоді, коли юнак за законом стане дорослою людиною.

Схожі статті