Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання: як виглядає та чим займається новий обранець співачки

Світлана Лобода не один місяць підігрівала чутки про роман з німецьким рокером. Навіть ім'я для новонародженої доньки Тільди підібрала так, аби було співзвучне з Тіллем. Зараз артистка заговорила про переїзд до Європи. Невже чутки виявилися довгоочікуваною правдою?

Особисте життя поп-діви Світлани Лободи – суцільна таємниця. Єдиний чоловік, який “офіційно” міг знаходитися у касті близьких знаменитості, був хореограф Андрій Цар. Від нього на світ з’явилася старша донька суперзірки. Втім, стосунки не склалися, а сама співачка вже пакує валізи на Європу.

Новий обранець Світлани Лободи

Екс-віагрянка Лобода – персона закрита. Та, після тріумфального повернення в Україну, співачка раптово вирішила дозволити собі побути щирою. Чи то рідні землі, чи то емоції від повернення дозволили серцю Світлани заговорити про особисте. В інтерв’ю Маші Єфросиніній знаменитість розповіла, що вже має другу половинку.

Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання

За словами зірки, чоловік – європеєць. Він за віком старший за неї, але саме різниця у роках і була потрібна душі. Лобода зізнається, не називаючи імені коханого, що тільки з ним почувається слабкою маленькою дівчинкою. Пристрасть у стосунках тримається на характерах обох. Артистка поділилася спостереженням, що обранець набагато сильніший у моральному плані за неї. Він може змусити її відкласти всі справи заради спільного вечора. Це дуже подобається норовливій поп-діві.

Світлана Лобода
Світлана Лобода переїхала до Європи заради кохання

Але поступитися довелося не тільки власними планами або роботою. Світлана наважилася на переїзд. Маша запитала, чим же довелося пожертвувати заради цих стосунків і жінка сміливо відповіла, що рушила до Європи, аби бути поруч зі своєю половинкою.

Нагадаємо, що у зірки досі є на Київщині власний будинок.

Будинок Світлани Лободи. Київщина.

Там вже вона не живе роками. Зберігаються лише сценічні костюми та рештки минулого життя, коли Лобода була зіркою №1 у всіх топ-чартах України.

Схожі статті