Тоня Матвієнко, Олег Винник та інші українські зірки, яких ніколи не хвалили в дитинстві: “Не було за що”

Українські зірки відверто розповіли про своє дитинство. Виявляється не всі сучасні улюбленці публіки в юні роки отримували достатньо компліментів та уваги. Дехто з представників вітчизняного шоу-бізнесу страждав від відсутності похвали та признання таланту.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Сьогодні Наталя Могилевська – успішна українська співачка та продюсерка. На початку нульових вона стала справжнім відкриттям вітчизняної музики – її хіти лунали буквально на кожній радіостанції, їх співали всі й повсюду. Зі сльозами на очах 46-річна зірка зізналася, що в дитинстві їй легко вдавалося навчання, проте щоразу вона отримувала лише трійки, а про похвалу лише мріяла. Сьогодні вона отримує освіту в американській академії, аби добрати те, чого не отримала в юні роки. Наталя впевнена декілька слів похвали свого часу могли б змінити ситуацію.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко сидить на пігулках для жіночої краси
Тоня Матвієнко 

Власниця неповторного українського вокалу Тоня Матвієнко зізналася, що в дитинстві також відчувала дефіцит слів підтримки та схвалення на свою адресу. Тож сьогодні своїх доньок артистка виховує інакше – щоранку бажає їм хорошого дня та говорить компліменти.

Світлана Тарабарова

Світлана Тарабарова
Світлана Тарабарова

Рудоволоса зірка української естради пригадує, що в дитинстві вона виграла конкурс краси, а тато, замість привітань, запитав, чи було там гран-прі. За словами співачки, він так мотивував її. Але жодної похвали вона не отримала.

Олег Винник

Олега Винника спіймали на обмані
Олега Винника 

Головний вовк країни зізнається, що його просто не було за що хвалити в дитинстві. За словами виконавця, він був ще той бешкетник і не міг навіть усидіти на місці, тож батькам та учителям довелося з ним непросто.

Слава Камінська

Слава Камінська
Слава Камінська

Екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська також зізнається, що не відчувала в дитинстві достатньої уваги до її талантів. Тож сьогодні вона навіть перехвалює своїх дітей, аби вони розуміли свою особливість та бачили підтримку зі сторони мами.

Схожі статті