Вагітна Оля Цибульська показала, як виріс її животик, а Дзідзьо мовчить: зіркові батьки в очікуванні

Відому українську співачку Олю Цибульську неодноразово підозрювали у причетності до розлучення Дзідзьо і Славії. Мовляв, вона закрутила з партнером по сцені роман. Зрештою, після заперечування подібних чуток артистка здалася і показала животик. Вагітність Цибульській дуже пасує.

На рахунку Ольги Цибульської безліч проєктів не лише музичних, а й телевізійних. Також вона неодноразово показувала себе в ролі акторки озвучання. Поряд із запаморочливою кар’єрою зірка встигла створити родину. Співачка заміжня за таємничим чоловіком, особистість якого ретельно приховує. Подружжя разом виховує сина Нестора, якого в мережі не перестають порівнювати з Дзідзьо.

Оля Цибульська з сином
Син Олі Цибульської схожий на Дзідзьо

Багатьом здається, що хлопчик зовні дуже нагадує Михайла Хому. Більше того, його колишня дружина Slavia одного разу взагалі публічно поспівчувала чоловікові Цибульської якраз через те, що син його, а схожий на іншого.

Крім того, Ярослава прямо говорила про те, як їй було неприємно спостерігати за закоханістю DZIDZIO і Олі на сцені – у їхньому репертуарі є дуетні пісні з доволі романтичним підтекстом.

Оля Цибульська більше не приховує коханого
Славія натікнула, що Цибульська причетна до її розлучення з Дзідзьо

Попри все це, Цибульська не вважає себе винною або взагалі хоч якось причетною до розлучення Дзідзьо і Славії. Вона запевняє – Михайло не батько Нестора та не її коханець. І хоча показувати обличчя чоловіка співачка не поспішає, цього разу вона згадала ті часи, коли щаслива чекала на появу сина.

Так, в Інстаграмі зірки з’явилося фото при надії. Вагітна Оля Цибульська позує разом з іншими зірками та політиками на прес-конференції у вільній червоній сукні, яка акцентує увагу на округлому животику майбутньої матусі. Цією світлиною знаменитість доповнила відповідь на питання підписниці проте, чи був у неї під час вагітності токсикоз і як вона від нього рятувалася:

“Не було. Була сильна печія на останніх тижнях. Тому запивала Боржомі молоком і навпаки”, – відповіла Ольга.

Вагітна Оля Цибульська показала округлий животик
Вагітна Оля Цибульська показала округлий животик

Схожі статті