“Запросив до себе додому і все вже відбулося”: Ольга Сумська попалася на зраді чоловікові. Хто коханець?

Популярна українська акторка Ольга Сумська попалася на зраді своєму першому чоловікові Євгену Паперному. Артистка вперше розповіла, як це було і як обранець відреагував на те, що його законна дружина скакала у гречку, поки він ні про що не підозрював.

Першим чоловіком Ольги Сумської став актор Євген Паперний. Пара була в шлюбі майже 5 років і народила спільну дочку Антоніну, але зрештою стосунки дали тріщину. Сталося це згодом після знайомства Олі з іншим колегою по цеху – Віталієм Борисюком.

Між ними спалахнули яскраві почуття, і хоча Сумська відчувала провину, зупинитися не могла. Під час гри з Олею Поляковою в “Правду або дію” артистка зізналася, що однією з причин, чому вона пішла від Паперного до Борисюка, стала його шкідлива звичка:

“Він не оцінив той дар божий, який був у його руках. Чоловік трохи зловживав”.

Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості
Ольга Сумська і Євген Паперний в молодості

А у спецсюжеті програми “Світське життя” Сумська згадала, як Євген дізнався, що дружина має роман на стороні:

“Коли Віталік вперше мене запросив до себе додому і все вже відбулося, він показував мені сімейні альбоми. Я побачила його фотокартку, кажу: “Подаруй мені”. І поклала собі в сумочку. Чого я не витягла це фото? І що ви думаєте? Одного разу Женя якось знайшов це фото і так: “Это что такое? Я не понял. Значит так…”. І все”.

Ольга Сумська вперше розповіла про те, як зрадила чоловікові у шлюбі
Ольга Сумська вперше розповіла про те, як зрадила чоловікові у шлюбі

Невдовзі після цього Ольга і Віталій одружилися, а нещодавно гучно і красиво відсвяткували срібне весілля, влаштувавши повторний розпис і обмін клятвами. Сумська анітрохи не шкодує про свій вибір, адже їй пощастило зустріти чоловіка мрії, з яким вона щаслива вже більше 25 років. Пара також виховує доньку Анну, яка продовжила акторську династію сімейства.

Ольга Сумська пішла від Євгена Паперного до Віталія Борисюка
Ольга Сумська пішла від Євгена Паперного до Віталія Борисюка

Поступово Ользі вдалося налагодити стосунки і з колишнім. Паперний теж зміг переступити через образу і знайшов у собі сили відновити спілкування з Сумською та навіть запросити її разом з Борисюком до співпраці.

Схожі статті