Лідія Таран потрапила в ДТП і розповіла про свій стан: чи зможе ведуча у майбутньому мати дітей?

Телеведуча Лідія Таран декілька днів тому налякала своїх прихильників новиною про ДТП. Зірка "ТСН" зізналася, що вона їхала в таксі та розмовляла з донькою по телефону. Щойно вона поклала трубку, відчула сильний удар. Наразі ведуча пройшла медичний огляд та розповіла усі деталі того вечора.

Колишня дружина Андрія Доманського та зірка телеканалу “1+1” ведуча Лідія Таран увечері 7 листопада попала в автомобільну аварію під час поїздки та таксі. Жінка розповіла, що ДТП трапилося в Києві неподалік Пішоходного мосту.

Сама Лідія вже декілька років водить авто самостійно, проте цього разу залишила машину на парковці біля роботи, а того вечора саме поверталася від подруги. Таран сиділа на задньому сидінні та розмовляла з донькою по телефону. Щойно вона поклала слухавку та повідомила дівчинці, що буде вдома за декілька хвилин — відчула удар.

Лідія Таран потрапила в ДТП
Лідія Таран потрапила в ДТП

Наразі стан телеведучої стабільний, жодних загроз здоров’ю немає. При цьому знаменитість зізнається, що життя їй врятував пасок безпеки, а також рішення сісти на заднє пасажирське сидіння, а не спереду біля водія.

Вибратися з авто Таран вдалося через декілька хвилин, при цьому машина загорілася. На щастя, у водіїв, які проїжджали повз виявився вогнегасник, саме вони швидко приборкали полум’я, яке починало збільшуватися.

Лідія Таран потрапила в ДТП
Лідія Таран потрапила в ДТП

Як виявилося, причиною ДТП стала аварія з велосипедистом, яка сталася попереду та зайняла декілька смуг. При цьому на місці події не було відповідних знаків, які б попереджували учасників дорожнього руху про обмеження. Через погану видимість увечері водій, який віз Лідію, не помітив перешкоди на дорозі.

Зараз телеведуча знаходиться вдома. Вона обійшлася шоком та декількома подряпинами. За словами медиків, її здоров’ю нічого не загрожує. Хоча сама Таран зізналася, що обов’язково пройде повний медичний огляд. Окрім того, Лідія розповіла, що найближчим часом точно не планує користуватися службами таксі.

Стосовно вагітності, кілька тижнів тому її заподозрили у “цікавому положенні”. Сама ж зірка не раз говорила, що хотіла б стати мамою вдруге. Втім, після ДТП та медогляду, всі сумніви про наступну дитину – розвіяно.

Схожі статті