Земляки Олега Винника розкрили всю правду про його весілля і дружину: “Невістку Таю тепло прийняли в сім’ю”

Олег Винник тривалий час не наважувався розповісти правду про свій сімейний стан та дружину. Багато років прихильники підозрювали, що його обраницею, вірною супутницею є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Вперше про весілля Головного вовка країни пригадали його земляки.

Олег Винник. Цей артист прославився своїм талантом і вмінням підкорювати жіночі серця. Багато років його фанати гадали: хто є дружиною співака. Сам артист неодноразово говорив, що обраниця у нього є. Втім розкривати її особистість не схотів.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Земляки Олега Винника розкрили всю правду про його весілля і дружину

Правду про родину знаменитості було розкрито за допомоги його земляків, які проговорилися на камеру. Кілька років тому журналісти вже навідувалися до рідного села Головного вовка країни, але марно. Продюсер знаменитості начебто заборонив людям говорити про минуле співака. Втім, зараз народ любо видав все на заборонену для знаменитості тему.

Хто насправді є дружиною Олега Винника?

Давно ходить байка про те, що артист одружився з дівчиною, з якою навчався у Каневському музичному училищі. Всі підозри пали одразу на Таїсію Сватко. Підтвердили це й односельці. Повідали історію кохання знаменитості вони телеканалу LIVE.

“Невістку Таю тепло прийняли в сім’ю”, – розповідають старі люди.

За словами земляків Головного вовка, покійна нині мама одразу схвалила вибір сина. Втім, люди бачили, що дівчина – однозначно не сільська, але дуже гарна й покладлива. Весілля було пишним, можна сказати з панським розмахом. Люди згадують, що столи просто ломилися від різних ласощів та став. Молодий Олег вже тоді поводився, як справжня зірка.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Земляки Олега Винника розкрили всю правду про його весілля і дружину

Таїсія стала не просто половинкою, а й вірною компаньйонкою Винника. Відомо, що у пари є син, який народився на початку 2000-х років. Втім, сам артист утримується від коментарів, але як скоро допитливі журналісти дізнаються подробиці про його дитину – це лише питання часу, як ми бачимо.

Дізнайтеся більше про артиста у відео:

Схожі статті