“Тіна голову не мила тиждень?”: Кароль зустрілася з фанатами в недоглянутому вигляді з жирним волоссям

Популярна українська співачка Тіна Кароль все частіше дивує публіку сміливими змінами не лише в репертуарі, а й у сценічному образі. Втім, далеко не завжди це здивування приємне. Фанати звикли бачити поп-діву з елегантною зачіскою і макіяжем, але не цього разу.

Тіну Кароль називають еталоном жіночої краси та однією з найвродливіших артисток вітчизняної естради. За плечима співачки три звання найкрасивішої жінки України за версією модного глянцю Viva, хоча сама вона не приховує – від цього звання їй трохи ніяково. Втім, ні для кого не секрет – бездоганно виглядати Тіні допомагають стилісти та візажисти. А от у звичайному житті зірка виглядає зовсім не так, як на телеекранах.

Тіна Кароль отримала у спадок від чоловіка його колишню
Тіна Кароль здивувала недоглянутим виглядом

Нещодавно на одній з фанатський сторінок Тіни Кароль в Інстаграмі з’явилася серія фото, зроблених під час зустрічі з шанувальниками в Єгипті. До них поп-діва вийшла у вільному спортивному костюмі з розпатланим волоссям і мінімумом косметики на обличчі.

Дехто з коментаторів зауважив, що волосся знаменитості виглядає нерозчесаним і жирним:

  • “Тіна, завжди зупиняюсь на ваших фото… Але зараз, вбийте цього перукаря!”;
  • “З такою зачіскою артистка ніколи б не вийшла!”;
  • “Тіна голову не мила тиждень? І не розчісувала?!”;
  • “Виглядає втомленою”;
  • “Навіщо зробила чубчик?”, – пишуть користувачі мережі.
Тіну Кароль розкритикували за жирне волосся
Тіну Кароль розкритикували за жирне волосся

Варто зазначити, що однією з головних родзинок сценічного образу Кароль завжди були великі локони, але цю зачіску вона нещодавно змінила та обрізала чубчик. Крім того, Тіна освітлила колір волосся. На це її надихнув новий альбом “Двойной рай”, присвячений “людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”.

Фанати впевнені, що цим таємничим коханням Кароль був молдавський мачо Дан Балан. Артистам доволі довго приписували роман, який вони залишили без коментарів. Детальніше про це на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті