Ольга Фреймут вимагає від Сергія Притули аліментів як від батька своєї дочки Злати: “Мої адвокати працюють”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут останні кілька років не спілкується з не менш відомим колегою по цеху Сергієм Притулою. Між зірками пробігла чорна кішка, хоче довгий час їм приписували романтичні стосунки. Ба більше, Оля навіть вимагала від співведучого аліментів.

Початком телевізійного дуету Фреймут-Притула стало ранкове шоу “Підйом” на Новому каналі. Про роман знаменитостей хто тільки не пліткував. Сергій подібні чутки заперечував, пояснюючи, що любить свою дружину, а між ним з Ольгою нічого такого й бути не може. Сама ж вона неодноразово зізнавалася у почуттях Притулі, але їхнім стосункам настав кінець з переходом Фреймут на 1+1 у 2013 році.

На момент підписання контракту з “плюсами” Оля вела разом з Сергієм розважальний проєкт “Хто зверху?”. Під час підготовки нового сезону вона пішла з “Нового каналу”, залишивши співведучого без партнерки. При цьому за три дні до укладання договору Фреймут дала Притулі обіцянку, що нікуди не піде. Це погіршило відносини телезірок, але спілкування вони все ж таки продовжили.

Чому Сергій Притула і Ольга Фреймут більше не спілкуються
Сергій Притула і Ольга Фреймут

Незадовго до цих подій Ольга дала інтерв’ю Tochka.net, у якому підняла питання батьківства своєї старшої дочки Злати, а разом з тим і аліментів:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти. Але ми дізналися, що офіційна зарплата в нього там щось сто гривень. Він пожартував, а тепер я жартома подаю на нього на аліменти”.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Старша дочка Ольги Фреймут Злата

Насправді Злату Фреймут народила від колишнього нареченого-британця Ніла Мітчелла. Познайомилася пара з ним під час навчання у Лондоні. Аристократичне виховання чоловіка одразу підкупило вибагливу Олю, але щастя з ним телеведуча побудувати не змогла:

“Він з часом розслабився – манери зникли і залишився типовий хлоп з Лондона. Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен”.

Схожі статті