Ніна Матвієнко не збирається прописувати Тоню і Арсена Мірзояна у власному будинку: “Як гостей я ще терплю”

Народна артистка України і талановита співачка Ніна Матвієнко не приховує свого ставлення до життя в одному будинку з дітьми. Зараз зірка вимушена жити разом з родиною Тоні і Арсена Мірзояна, що дається їй нелегко. Виконавиця молить Бога, аби діти швидше з'їхали у власне житло.

Ніна Митрофанівна вже давно заслужена пенсіонерка. У свої 74 роки співачка насолоджується життям без втомливих гастролей і концертів, які дає вкрай рідко. Втім, сумувати їй ніколи. Нещодавно знаменитість виставила свого чоловіка Петра Гончара з хати після 50 років у шлюбі, а тепер не може дочекатися, коли від неї з’їдуть єдина донька Тоня Матвієнко, зірковий зять Арсен Мірзоян і онучка Ніна, названа на честь знаменитої бабусі.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян та їхня дочка Ніна
Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян та їхня дочка Ніна

Справа в тому, що зараз подружжя живе в заміському будинку народної артистки, де окрім них спільну площу також ділять син Ніни Митрофанівни, який повернувся з монастиря, та її старша онучка Уляна зі своїм хлопцем. Уляна – первісток Тоні, її вона народила ще до повноліття.

Так склалися обставини, що у Мірзояна з Антоніною наразі немає можливості придбати окрему оселю, але над цим питанням вони працюють. До того ж пара зізнається – поки донечка мала, дуже зручно, що рідні поруч. Втім, Ніна Матвієнко має на це іншу думку. Вдома між жінками регулярно стаються конфлікти через те, що артистка дає доньці поради, які та не приймає:

“Тоня завойовує свою територію як хазяйка, тому що вона вже мама, вона вже може без мене обійтися. Тобто їй не треба мої поради”, – зізналася співачка в інтерв’ю для Kyiv Live.

Ніна Матвієнко не хоче жити з Тонею і Арсеном Мірзояном
Ніна Матвієнко не хоче жити з Тонею і Арсеном Мірзояном

Також виявилося, що прописувати зятя з дочкою Ніна Митрофанівна у себе не збирається:

“Молю Бога, щоб вони швидше все рівно пішли в свою хату, тому що в них буде свій простір. А так як я там приписана, вони ще не приписані, бо вони в мене як гості, тому як гостей я ще терплю”.

Схожі статті