Кохана Ектора Хіменеса-Браво Ольга Мартиновська вперше розповіла про сімейне життя: “Хотіли вдочерити”

Публіка не перестає обговорювати стосунки суддів найулюбленішого українськими телеглядачами кулінарного шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво і Ольги Мартиновської. Зірок підозрюють у службовому романі, який зайшов вже досить далеко і, схоже, продовжує розвиватися, хоча й таємно.

Вперше чутки про романтичний зв’язок між Ектором і Олею говорили після того, як колумбійський шеф-кухар вперше за останні багато років поділився новиною – він вже не холостяк і будує серйозні стосунки з дівчиною з України. Попри своє безмежне щастя кухар розсекречувати особистість обраниці не став, хоча спільне фото з нею опублікував.

На світлині жінка позує разом з Хіменесом-Браво в домашньому халаті, повернута до камери спиною. Та це не виявилося проблемою для підписників, які одразу ж почали проводити розслідування. Зрештою більшість дійшли згоди, що коханою Ектора стала Мартиновська.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Оля загалом доволі відкрита у спілкування з фанатами, тому як тільки їй приписали роман з колегою по “МастерШеф”, вона відмовчуватися не стала і заявила, що це правда – їх розсекретили. Справжнім здивуванням та навіть розчаруванням ця новина стала для Володимира Ярославського, адже саме з ним, як передбачають шанувальники, Мартиновська зустрічалася раніше. Підтвердженням є безліч романтичних фото екс-пари у соцмережах.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський натякнули на вагітність

Варто зазначити, що з батьками Ольги Ектор знайомий вже давно – ще з третього сезону “МастерШеф”, де вона здобула перемогу, поки на балконі її підтримували найрідніші. Але батьків у Мартиновської не двоє, а четверо.

Всиновлення-вдочеріння

Так, під час стажування у Франції після навчання в кулінарній академії Le Cordon Bleu Оля жила у сімейної пари французів Жана-Роберта і Мішель, з якими дуже здружилася. Тепер вона приїздить до них, наче в рідний дім:

“10 років тому ми стали сім’єю з Жан-Робертом і Мішель. Вони хотіли по-справжньому мене удочерити, аби допомогти з паперами… Але я не шукала легких шляхів”, – розповіла Мартиновська.

Ольга Мартиновська розповіла про вдочеріння
Ольга Мартиновська розповіла про вдочеріння

І хоча пройшло вже 10 років, фото Ольги досі стоїть на заставці планшету її французських “батьків”.

Французька сім'я Олі Мартиновської
Французька сім’я Олі Мартиновської

Схожі статті