Ігор Кондратюк нарешті зізнався, яка жінка підкорила його серце: врода іноземки затьмарила дружину продюсера

Лише раз український продюсер Ігор Кондратюк змусив аудиторію засумніватися у вірності своїй дружині. Тим не менш, благовірна зірки вступилася за нього перед пресою і завірила, що плітки про зраду її лише смішать. Втім, вона виявилася не ідеалом для нього. Хто підкорив серця продюсера?

Вперше чутки про подружню зраду Ігоря Кондратюка виникли, коли той почав співпрацювати з починаючою виконавицею Аїдою Ніколайчук. І хоча дівчина поквапилася заперечити можливість будь-яких романтичних стосунків з продюсером, сама того не розуміючи, лише підлила олії у вогонь. Аїда запевнила журналістів, що коли вони познайомилися, то Ігор навіть не дивився у сторону дівчини, хоча іншим музикантам приділяв достатньо уваги.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк зізнався, яка жінка підкорила його серце

Це дуже її розізлило. А от розповідь захопила фанатів, які одразу ж помітили хімію між знаменитостями в цій історії.

Ігор Кондратюк зізнався, яка жінка підкорила його серце

Звісно, Ігор Кондратюк також заперечував можливість зради зі своєї сторони. Законна дружина продюсера підтримала його у цьому, ісміялася, коли преса писала про стосунки її чоловіка з іншою.

Але ідеалом краси для Кондратюка вона не являється. На запитання журналістів про найвродливіших для нього жінку він дав вичерпну відповідь — Кейт Уінслет. Саме вона підкорила серце зірки.

Ігор Кондратюк зізнався, яка жінка підкорила його серце. Архівні фотографії голлівудської зірки Кейт Уінслет

“Чомусь першою згадалася Кейт Уінслет часів “Титаніка”. Хоча й не скажу, що вона моя улюблена актриса”

Більш того, Кондратюк впевнений, що власна дружина не має бути вродливою. У нього є певні принципи стосовно подружнього життя, і привабливість точно не входить в цей список. Він будує сімейне щастя за принципами дружби, партнерства та довіри. Естетичні моменти у його світобачення не входять.

Схожі статті