Марічка Падалко засвітила стрункою фігурою, яка заворожила Соболєва: ось як ведуча причарувала чоловіка

Телеведуча Марічка Падалко активно веде свої соціальні мережі та регулярно ділиться зі своїми прихильниками новинами з роботи, сімейної рутини та хобі. Зірка "ТСН" обожнює займатися спортом, тож не забуває хизуватися стрункою фігурою — мама трьох дітей дійсно виглядає чудово.

45-річна телеведуча Марічка Падалко виглядає просто неймовірно. Мама трьох дітей регулярно займається спортом, до якого залучає й всю родину, тож в її особистому блозі можна знайти чимало знімків та відео, на яких зірка хизується стрункими ніжками.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Ведуча “ТСН” не раз зізнавалася, що вона до тридцяти років не збиралася народжувати й у цілому навіть не задумувалася про дітей. Зі своїм чоловіком, з яким вона прожила більше десяти років та ім’я якого Падалко ретельно приховує, вона думала лише про кар’єру.

Ще на початку свого професійного шляху Марічка пройшла стажування у світовій редакції ВВС, а після повернулася на Батьківщину підкорювати вітчизняний телеринок. І їй це дійсно вдалося, вже майже 20 років вона являється провідною ведучою українського телебачення.

Марічка Падалко похизувалася стрункою фігурою
Марічка Падалко похизувалася стрункою фігурою

У 2010 році Падалко вийшла заміж за колишнього народного депутата Єгора Соболєва. Йому знаменитість подарувала двох доньок та сина. Зіркова пара обожнює ділитися спільними та сімейними фотографіями.

Так у своєму особистому блозі Падалко показала, як вона разом із коханим поїхала до Конотопу. Марічка обрала для сімейного відпочинку яскраву жовту куртку та чорні штани, які підкреслюють її стрункі ніжки. Доповнила цей образ телеведуча яскравими резиновими чоботами в тон верхнього одягу. Її чоловік Єгор Соболєв обрав більш стриманий наряд — джинси та темно-сіру куртку.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Подружжя отримало безліч компліментів від користувачів мережі:

  • “Красуня. Дуже пасує жовтий”;
  • “Марічка, ви дуже сонячна”;
  • “Які ви красиві. Ти така яскрава та жовтеньке”, — пишуть коментатори.

Схожі статті