(ФОТО) Максимальна вага Руслани Писанки здивувала мережу: як виглядала телеведуча у своїй найгіршій формі

Акторка та телеведуча Руслана Писанка стала відомою широкому загалу не лише завдяки таланту, а й своїй унікальній зовнішності. Зірка володіє пишними формами, що робить її неповторною та унікальною у середовищі її колег. При цьому Писанка постійно то худне, то навпаки набирає вагу.

Руслана Писанка зуміла дійсно влучно використати не лише свій акторський талант, а й особливості фігури, які їй подарувала природа. Актриса та телеведуча славиться пишними та апетитними формами, які допомагають їй отримувати на знімальному майданчику та сцені театру яскраві ролі, які обов’язково запам’ятовується глядачам і прихильникам.

Тим не менш декілька років тому знаменитість вирішила перебороти себе та назавжди позбутися зайвих кілограмів. Разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Ігорем Ісакович, Писанка наважилася взяти участь у популярному шоу “Зважені та щасливі”, де учасники змагаються не лише один з одним, а в першу чергу — з кілограмами.

Руслана Писанка з чоловіком на шоу Зважені та Щасливі
Руслана Писанка з чоловіком на шоу Зважені та Щасливі

У 2015 році Руслані вдалося схуднути на 42 кілограми. Процес трансформації тіла тривав вісім місяців, три з яких припали на участь у шоу. За період зйомок акторці вдалося позбутися 24 кілограм, але після закінчення програми жінка не втратила запалу та продовжила працювати над своїм тілом.

Руслана Писанка схудла на 42 кілограми
Руслана Писанка схудла на 42 кілограми

Сама Руслана зізнавалася, що набагато складнішою задачею виявилася не боротьба із зайвою вагою, а процес утримання фігури. Писанці довелося цілковито змінювати спосіб життя — зірка перейшла виключно на правильне харчування, регулярно займається спортом, а якщо немає можливості потренуватися, вона ходить мінімум 15 тисяч кроків на день.

Проте зірка зізнається, що більше ніколи в житті не наважиться на подібні експерименти, оскільки участь у шоу та екстремальне схуднення відбилося значними проблемами зі здоров’ям Руслана. Зараз вона відновилася та намагається слухати свій організм. Але не забуває про правильний спосіб життя.

Схожі статті