Олег Винник відгуляв гучне весілля з бек-вокалісткою Таюне: щасливі наречені, щедрі гості, коровай (Відео)

Олег Винник є не лише одним з найпопулярніших, а ще й одним з найбільш таємничих артистів сучасної української естради. Співак не розкриває подробиць особистого життя та не показує кохану, якою, до речі, вже давно вважають його бек-вокалістку Таюне. Виявилося, що весілля пара відгуляла гучно і за усіма традиціями.

Олег Винник безумовно прославився своїм співочим талантом, але його приваблива зовнішність допомогла стати справжнім серцеїдом. Переважна кількість фанатів співака – жінки, які у нестямі від свого кумира, однак його серце вже давно зайняте. Навіть сам Олег неодноразово говорив, що має кохану, хоча її особистість тримає в секреті.

За чутками, нею є бек-вокалістка Таюне, що підтвердилося після журналістського розслідування програми “Викриття” для телеканалу LIVE.

Знайомство Олега і Таїсії

Майбутні партнери по сцені і життю познайомилися під час навчання в Канівському музичному училищі. Ще тоді між ними зав’язалися стосунки, за розвитком яких мали змогу спостерігати викладачі молодих людей. Увагою Олег оточив Таю з самого початку – чарівна і скромна дівчина підкорила його одразу, і це почуття було взаємним. Ба більше, своє щире і міцне кохання пара змогла зберегти і до сьогодні.

Молоді Олег Винник і Таюне за часів навчання в музичному коледжі
Молоді Олег Винник і Таюне відгуляли весілля після навчання в училищі

Олег Винник і Таюне відгуляли гучне весілля

Жителі села Червоний Кут в Черкаській області, де Винник провів дитинство й виріс, розповіли, що Олег і Тая влаштували неймовірно пишне свято, на якому були присутніми близько двохсот гостей. Шлюб молодята зареєстрували у сільському клубі, після чого святкували одруження за усіма українськими традиціями. З особливою теплотою сусіди згадують коровай:

“Столи стояли в два ряди та ломилися від їжі. Гуляли мало не тиждень з усіма родичами, сусідами та вчителями”.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне

Згодом після весілля в Олега Винника і Таюне народився син Юліан. Хлопець зараз живе в Німеччині, де будує спортивну кар’єру.

Більше цікавого про особисте життя головного вовка країни дивіться в наступному відео:

Схожі статті