Падчерка Марічки Падалко змушена була полишити тата і вирушити у чужу країну: спровадили дитину з дому?

Марічка Падалко тривалий час приховувала той факт, що має падчерку. Втім, зараз дівчина подорослішала і вийшла у медійний простір. Цікаво спостерігати за стосунками багатодітної ведучої та доньки її чоловіка від першого шлюбу. Дізнайтеся, чому зараз вона вирушила закордон.

Марічка Падалко – справжня берегиня родинних цінностей. Трійко чудових діток, надійний чоловік та дім – повна чаша. При цьому, ця зірковий господиня ще й встигає на роботі робити цікаві й пізнавальні репортажі. Та є у житті артистки одна нерозказана історія. І стосуватися це її падчерки.

Що відомо про падчерку Марічки Падалко?

Ви не побачите її на родинних фото знаменитості, не зустрінете з Марічкою на сімейному святі. Донька Єгора Соболєва багато років була для його нової родини саме тією таємною дитиною, про яку не говорили публічно.

Зараз дівчині 18 років. Її звати Аліса і вона – таткова гордість. Навчається юна красуня в одному з найбільш престижних ВНЗ України, Києво-Могилянській академії. Та зараз їй не до конспектів. Донька відомого журналіста покинула Батьківщину і відправилася закордон. Проводить Аліса час у сонячній і теплій Італії. Вже відвідала найвидатніші пам’ятки архітектури й мистецтва.

Падчерка Марічки Падалко змушена була полишити тата

Подорожує не сама. Її супутником став молодий хлопчина, який ніжно на кожній світлині пригортає до себе цю симпатичну білявку. У стосунках пара вже рік. Про це падчерка Падалко повідомила у мережі.

Яка з Марічки Падалко мачуха?

Тему відносин з донькою обранця від першого шлюбу Марічка намагається не підіймати Тим не менш, зірка вже висловлювала свою позицію стосовно колишньої жінки Єгора Соболєва. З нею вона у гарних стосунках, інколи зідзвонюється. Алісу рекламувала у себе на сторінці в інстаграмі.

Відомо також, що сам багатодітний батько вільно спілкується з дитиною, проводить з нею свята.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.