Віталій Кличко вперше розповів, де живуть та чим займаються його дружина і діти: в Україні залишився сам

Багаторазовий чемпіон світу з боксу і нинішній мер української столиці Віталій Кличко вперше розповів, де зараз живуть та чим займаються троє його дітей – двоє синів і дочка. Виявилося, що більша частина родини спортсмена і політика знаходиться за кордоном.

У далекому 1995 році Віталій Кличко вперше побачив красуню-модель Наталю Єгорову, яка одразу ж підкорила його серце. На той момент дівчина мала стосунки з іншим чоловіком, однак боксера це не спинило, адже він звик досягати своїх цілей. Сама Наталія теж не була проти залицянь кавалера, тож зрештою, так би мовити, здалася на милість переможця.

Дружина Віталія Кличка
Дружина Віталія Кличка

За рік разом закохані зрозуміли, що створені одне для одного, тому одружилися, а у 2000-му вперше стали батьками хлопчика, якого назвали Єгором. На одній дитині Клички зупинятися не стали. В 2002-му на світ з’явилася їхня донька Ліза, а у 2005-му – другий син Максим.

Дружина та діти Віталія Кличка
Дружина та діти Віталія Кличка

Зараз дружина Віталія Володимировича живе в Німеччині, де будує кар’єру співачки. Сам політик вважає це скоріше захопленням, адже для того, щоб досягти успіху в шоу-бізнесі, на вівтар треба покласти все, включаючи особисте та сімейне життя – на це просто не вистачатиме часу:

“Я знайомий з багатьма зірками інтертейменту, естради, і вони не мають абсолютно ніякого життя. Це дуже важка праця. Є розуміння – або ти можеш пробувати заради хобі це робити, або ти займаєшся і можеш покласти на вівтар повністю все своє життя”, – сказав Кличко в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти і дружина
Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти і дружина

Також екс-боксер розповів, де живуть і навчаються його діти:

“Молодший вчиться у школі в Британії, Ліза вчиться в Голландії в університеті, старший перший етап університету закінчив і буде вступати до аспірантури, зараз знаходиться в Києві, будує плани на майбутнє [хлопець вчиться в США]. Молодший… Похвалюся. Ну як, похвалюся… Таким хвалитися, звісно… Забрав у мене титул найвищого в сім’ї, рвонув минулого літа. У нього зріст вже 2,15 метра в 16 років. З руками і ногами його забрали в команду Оксфорда, грає в баскетбол, так що будує теж плани, добре вчиться і спортом займається. Старший бізнес-менеджмент за освітою, а Єлизавета – психологія”.

Віталій Кличко з молодшим братом і синами
Віталій Кличко з молодшим братом і синами

Схожі статті