Таємнича дружина Павла Зіброва похизувалася новою зачіскою: чому артист приховує кохану від публіки

Пісня "Марина" стала справжньою візитною карткою українського народного артиста Павла Зіброва. Свій легендарний хіт він присвятив коханій дружині, яку, як не складно здогадатися, звати Мариною. Пара разом вже 27 років і, як говорить саме подружжя, щодня їхнє кохання стає все сильнішим.

Павло Зібров познайомився з коханою дружиною Мариною, якій присвячує свої хіти, щойно йому виповнилося трохи за тридцять. До цієї зустрічі в народного артиста України вже був гіркий досвід стосунків. Його першою обраницею була піаністка на ім’я Тетяна, однак їхнє щастя тривало усього два роки.

Як відверто розповідав сам Павло, колишня зрадила йому зі своїм студентом. Одного дня він йшов повз її місце роботи та помітив, як Тетяна виходить з учнем із приміщення. Далі вони взялися за руки та почали цілуватися. Зібров пригадує, що в той момент йому здавалося, що його тіло пройняло 220-вольтним ударом.

Павло Зібров
Павло Зібров розповів про зраду дружини

З Мариною артист познайомився на корпоративі – жінка відпочивала, саме її компанія запросила Зіброва виступати, а сам Павло власне працював. Співак пригадує, що майбутня дружина відразу затьмарила йому голову, тож під час фуршету він не втрачав нагоди поспілкуватися з нею та навіть пофліртувати.

При цьому сама Марина не відповідала взаємністю. Зірковий гість корпоративу взагалі не припав їй до душі, але на залицяння співака вона відповіла і навіть залишила йому свій телефон. Насправді жінка планувала таким чином звести Павла зі своєю розлученою подругою.

Павло Зібров
Павло Зібров з дружиною Мариною

Та сталося абсолютно інакше. Знайома Марини не зацікавилася перспективною стосунків з Зібровим, а ось майбутня дружина артиста в день їхнього першого побачення слухала його пісні під гітару на кухні аж до 5 ранку.

У пари народилася донька Діана, якій зараз 24 роки. Сам артист не часто показує родину в особистому блозі чи соціальних мережах – вважає, що щастя любить тишу. Та все ж знайти спільні закоханого подружжя нескладно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.