“Вона ретельно маскує це”: відомий продюсер розкрив всю правду про вагітність Наталії Могилевської

Відомий український продюсер та добрий знайомий Наталі Могилевської Руслан Квінта розповів журналістам усе, що знає про її вагітність. Чоловік не мав наміру щось приховувати, або ухилятися від відповіді, тому дав максимально чесне пояснення. Усі деталі статті.

10 років тому кар’єра відомої української співачки Наталі Могилевської отримала нове життя. Артистка не тільки виступала на сцені, але й просувала молодих дівчат, які мріяли стати такими самими популярними та востребуваними в шоу-бізнесі. Звісно, інтерес преси до зірки виріс, а плітки навколо її особистого життя не давали спокою аудиторії.

Найбільш популярними чутками стали розмови про вагітність співачки. З’явилися вони не дарма, адже у стосунках з Єгором Долініним Наталія дійсно намагалася завагітніти. А з Олександром Ягольником, вочевидь, не полишала своїх спроб.

Руслан Квінта розповів правду про вагітність Наталії Могилевської

Колишній чоловік Наталі Могилевської накинувся на людину, захищаючи її честь
Колега Наталії Могилевської викрив усю правду про вагітність співачки

Так, відомий продюсер Руслан Квінта давав інтерв’ю з приводу своєї дружини Нани, яка була партнеркою Дар’ї Астаф’євої музичному гуртів, і журналісти зачепили тему вагітності Наталі Могилевської. Чоловік вирішив не ухилятися від відповіді, і дав доволі чітке пояснення:

“Я цього не знаю. Я, як і всі інші, готуюся, якщо це буде. Говорити сьогодні, що Наташа в положенні, я не можу, оскільки немає мотивів і приводів. Я її бачу на роботі – все нормально, може, вона якось ретельно маскує це все, нічого не видно”

Варто відмітити, що мрія Могилевської стати матір’ю так і не здійснилася. Але зірка не приховує, що серйозно розглядає можливість опіки над дитиною з дитбудинку. Оскільки для цього їй необхідно бути заміжньою жінкою, справа стоїть на місці, але вона планує її реалізувати найближчим часом.

Схожі статті