Холостяк-12: розкрито ім’я нового героя шоу, який перевершив попередників і за зовнішністю, і за успіхами

Канал СТБ готується до зйомок 12-го сезону популярного українського реаліті-шоу "Холостяк" і вже представив публіці нового головного героя. На цей раз чоловік виправдав всі очікування, і можливо перевершить своїх попередників. Щоб дізнатися ім'я нового Холостяка, читайте нашу статтю.

Телеканал “СТБ” оголосив ім’я нового Холостяка. Ним став, як і передбачали фанати, Алекс Топольський – українець, який побудував успішний бізнес у США.

Розкрито ім’я нового Холостяка

Продюсери шоу описують хлопця як сміливого та амбіційного кар’єриста, який для досягнення мети пройшов непростий шлях. Алексу 32 роки. Народився і виріс у Львові, і одразу після закінчення університету поїхав до Америки.

Сьогодні Топольський живе та будує бізнес у Майамі. Хлопець успішно займається нерухомістю, але зустріти кохання так і не зміг. Дівчину мрії Алекс спробує знайти на батьківщині під прицілами камер.

“Я шукаю ту дівчину, у відносинах з якою у нас будуть щирі емоції, тепло та справжнє кохання. І я переконаний, що зустріну її саме в Україні”, – поділився новий “Холостяк”.

Топольський пройшов чималий шлях до успіху, починаючи з низького старту звичайного емігранту. Він не приховує, що складнощі та відсутність грошей для нього знайома тема. Своє ставлення до елітного життя він показав через розмови до вибору улюбленців. Олександр стверджує, що набагато краще взяти песика з притулку, ніж купувати за шалені гроші тварину з найкращим родоводом. Свого улюбленця Кінгстона хлопець узяв із притулку в Беверлі-Хіллз, і каже, що це набагато крутіше, ніж купити вихованця за чималі гроші.

Головний герой Холостяка-12 займається моделінгом, знімається у кліпах, захоплюється боксом та любить собак. Варто відмітити, що зовнішність наступного головного героя наробила чималого шуму в мережі. Чоловік неймовірно привабливий, і аудиторія поділилася на два табори: одні відчувають втому від таких героїв, інші не стримують емоцій щастя.

Схожі статті