Як виглядає старший син Наталії Мосейчук, якого вона народила від невідомого чоловіка: хлопчик ріс без тата

Зірка плюсів Наталія Мосейчук, як і її колеги по студії новин, намагається захистити рідних від публічного життя. А деяких взагалі з нього викреслила. Так, у телеведучої був перший чоловік, про якого невідомо взагалі нічого, і про якого вона навіть не хоче розмовляти. Як виглядає син Наталії та її екс-обранця?

Життя відомої української телеведучої Наталі Мосейчук поділилося на “до” та “після”. І вирішальним моментом у цій історії стало розлучення з першим чоловіком.

Як виглядає старший син Наталії Мосейчук

Раніше зірка жила небагато, а після народження сина ледь зводила кінці з кінцями разом з першим обранцем. Звісно, при таких умовах шлюб тривав недовго. Жінка вирішила піти від нього, забрала сина та перебралася у Київ, де і розпочала успішну кар’єру журналістки. Поки вона працювала, її мама доглядала за малюком Антіном.

Екс-обранець зірки залишився жити в Житомирі. Після розлуки зв’язок з ним повністю обірвався і зірка плюсів розпочала нове життя.

Родина Наталії Мосейчук
Як виглядає старший син Наталії Мосейчук

Зараз вона виховує двох синів з другим обранцем. Старший спадкоємець знаменитості виріс вихованим та чемним хлопцем. У інтерв’ю Валентині Хамайко Наталія зізнавалася, що дуже щаслива, що народила саме хлопчиків. Адже не має поняття, як вона б виховувала дівчат і взагалі, чи вийшло б в неї це. Братики є опорою один для одного. Також зірка розповіла, що обидва стали дуже домашніми, постійно сидять вдома, спілкуються, дивляться телевізор і не зацікавлені у вечірках та публічному житті.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Наталія Мосейчук з старшим сином Антіном

Чи спілкується старший спадкоємець зірки з батьком достовірно невідомо, але Наталя натякнула, що він назавжди залишився в минулому і не втручається у її теперішній уклад життя. Так чи інакше, Антін виховувався вітчимом Іллею Івановичем, який ніколи не відділяв його від рідного сина.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.