Третя дитина? Дружина Тарзана Наташа Корольова за кулісами гойдає малятко у візку і не може перестати радіти

Співачка Наташа Корольова у своєму особистому блозі поділилася відео, яке заінтригувало всю мережу. Артистка показала, як вона прогулюється з дитячим візком та щиро посміхається на камеру. Коментатори запідозрили, що у родині зірки відбулося поповнення.

Співачка Наташа Корольова з самого початку своєї кар’єри уміла епатувати публіку та дивувати новинами. Артистка завжди відрізнялася досить яскравим стилем одягу, запальними піснями та навіть особисте життя виконавиці завжди викликало інтерес у публіки.

Її першим чоловіком був Ігор Ніколаєв, який заради молодої зірки пішов від дружини, з якою прожив тринадцять років та виховував доньку. Композитор писав для коханої пісні, деякі з яких вони виконували у дуеті. Композиція про “Дельфіна та Русалку” й досі популярна серед меломанів. Співпраця з Ніколаєвим до того ж дала хороший старт для кар’єри Наталі.

Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв
Наташа Корольова та Ігор Ніколаєв

Та це кохання виявилося не вічним. Після розлучення з композитором Корольова захопилася новим чоловіком – обранцем артистки став епатажний танцівник Сергій Глушко, відомий під псевдонімом Тарзан, з яким співачка вже 18 років перебуває у шлюбі.

Нещодавно Наташа розкрила деякі “скелети” з їхньої сімейної шафи – виявляється, чоловік неодноразово зраджував її. Проте вона знайшла у собі сили пробачити це та продовжити з ним стосунки.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Пара виховує сина Архипа. Однак декілька місяців тому зірка естради зізналася, що в неї є позашлюбна донька. Корольова подарувала свою яйцеклітину другу, яку використала для запліднення сурогатна мати. Наташа зізналася, що її знайомив перебуває в нестандартних відносинах, але він шалено мріяв про нащадка. Зараз вона щаслива, що змогла допомогти товаришу.

Ще однією інтригою стало нове відео, яке співачка опублікувала в особистому блозі. На ньому вона катає дитячий візок за кулісами.

Як виявилося, зараз Наталя бере участь у зйомках нового музичного шоу, а візок – просто реквізитом. Тож тепер прихильники заінтриговані та чекають на прем’єру нової телепрограми.

Схожі статті