Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова: жінка неперевершеної краси, яку шоумен проміняв на Катю Осадчу

Популярний на українському телебаченні шоумен Юрій Горбунов разом зі своїм покликанням знайшов на роботі кохання усього життя – Катерину Осадчу. Заради неї телеведучий навіть полишив першу дружину, про шлюб з якою більше не згадує, хоча тривав він цілих 20 років.

Вперше Юрій Горбунов одружився 25-річним парубком на 37-річній жінці на ім’я Людмила. Пару анітрохи не бентежила їхня різниця у віці не на користь чоловіка. Познайомилися вони в драматичному театрі в Івано-Франківську, де Юрій тільки-но розпочав кар’єру актора, а його обраниця була танцівницею балету.

На момент зустрічі майбутнього подружжя Людмила була заміжня за іншим чоловіком та виховувала доньку Ксенію. Проте, на заваді новому коханню це не стало, тож зрештою жінка обрала Горбунова, а він взяв її до шлюбу, як в народі кажуть, з причепом, і вдочерив падчерку.

Перша дружина Юрія Горбунова не народила йому дітей
Перша дружина Юрія Горбунова не народила йому дітей

З початком сімейного життя Людмила пішла з театру, аби повністю присвятити себе родині, тож весь фінансовий тягар ліг на плечі Юрія. Пара жила спокійно, в публічні скандали не втрапляла, подробиць стосунків широкому загалу не розголошувала. Одне відомо точно – за 20 років разом у них так і не з’явилося спільних дітей, хоча Горбунов завжди мріяв стати татусем. Не виключено, що це одна з причин, через які шлюб дав тріщину.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною Людмилою
Колишня дружина Юрія Горбунова з онучкою

Розлучилися чоловік і дружина у 2015 році. Коментувати ситуацію в пресі Юрій не поспішав, та згодом необхідність у цьому відпала, адже стало відомо, що якраз тоді у нього зав’язався службовий роман з ведучою програми “Світське життя” Катею Осадчою.

Сталося це на знімальному майданчику “Голосу. Діти”. Зірки 1+1 були знайомі і до того, але саме тоді між ними спалахнула справжня іскра.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Попри те, що Осадчу охрестили розлучницею, а Горбунова зрадником, їхні почуття тільки зміцнилися – зараз закохані щасливі як ніколи і разом виховують двох синів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.