Українські знаменитості, які лежали в психлікарні: Андрій Данилко, Ксенія Мішина та інші зірки з діагнозами

Зірки шоу-бізнесу схильні до стресів і депресій. Провиною тому творчий склад розуму, напружений гравік, пильна увага преси. Через це далеко не всі витримують випробування популярністю, а візити знаменитостей до психіатрів від публіки не приховати. Хто ж з українських артистів лежав у психлікарні?

Зазвичай до психіатрів зірок приводять особисті неприємності, але бувають і куди більш серйозні причини.

Андрій Данилко

Харизматичний Андрій Данилко, який здобув популярність в образі Вєрки Сердючки, впав у депресію після скандалу, пов’язаного з “Євробаченням” в Гельсінкі у 2007 році. Україна тоді підтримувала дружні стосунки з Росією, тому слова приспіву “Раша, гудбай!” дуже не сподобалися сусідам.

Вєрка Сердючка на Atlas Weekend 2021
Вєрка Сердючка страждала від депресії

Артист виправдовувався, що співав насправді “Лаша тумбай”, однак такі аргументи не спрацювали і Данилка продовжували цькувати в ЗМІ, його російські гастролі відмінилися, а саме звідти співак отримував основну частину доходів від Вєрки Сердючки.

Андрій впав у депресію та схуд на 10 кілограмів, київським спеціалістам поставити зірку на ноги не вдалося, тому лікуватися довелося в Австрії.

Ксенія Мішина

Нещодавно про проблеми з психічним здоров’ям вперше розповіла акторка і головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка” Ксенія Мішина. Пацієнткою психлікарні майбутня зірка стала під час навчання в інституті на економіста. Її це зовсім не цікавило, почали з’являтися думки про те, що вона не зможе знайти своє справжнє покликання.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина розповіла про панічні атаки

Так в один момент постійним супутником Ксенії стали панічні атаки:

“Це зламало мене, я злягла. Буквально. До мене щоденно приїздили швидкі та знижували тиск, заспокоюючи мою розгуляну психіку, яка ніяк не хотіла працювати на мене. Зрештою я опинилася в психлікарні”, – розповідала акторка.

Лоліта Мілявська

До психлікарні Лоліту неодноразово доводили невдачі в особистому житті. Вперше на лікарняному ліжку співачка опинилася у 2000-му після розлучення з Олександром Цекало. Психіатри діагностували в Мілявської нервовий зрив. З того часу, варто знаменитості тільки відчути моральну втому, як вона одразу вирушає лікуватися.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська є регулярним пацієнтом психлікарні

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.