Легенда естради Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка: чим насправді заробляє на життя зірка?

74-річна співачка Софія Ротару має у своєму розпорядженні великий будинок, готель, бізнес, тощо. Втім, події останніх років вносять свої корективи, і вона була змушена вдатися до інших способів заробітку, щоб залишатися на плаву. Чим заробляє українська Примадонна?

Легендарна українська виконавиця Софія Ротару ніколи не приховувала того факту, що через пандемію втратила свій заробіток, а фінансова сфера її життя пережила серйозну кризу. З’ясувалося, не вона єдина з її сім’ї боролася за дохід у цей період.

Молодша сестра Софії Михайлівни, Аурелія Ротару в інтерв’ю, яке 4 листопада вийшло на YouTube-каналі Dorotye, розповіла, як під час пандемії, коли не можна було проводити концерти, жила і заробляла.

Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

Софія Ротару приховує молодого обранця
Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

Жінка зізналася, що під час карантину вони здавали в оренду свою нерухомість. Кого саме під словом “вони” мала на увазі Ауріка здогадатися не важко — у Софії Михайлівни та Аурелії Михайлівни величезні квартири в одному і тому самому будинку.

“У нас є деяка нерухомість, яку ми здаємо в оренду. Тому є така матеріальна підтримка”, – розповіла Ауріка Ротару.

За словами співачки, сама вона мешкає за містом, куди переїхала з Києва приблизно вісім років тому.

Річниця кончини чоловіка Софії Ротару
Софія Ротару живе, як звичайна пенсіонерка

“У мене є теплиця, де я вирощую огірки, помідори. Я встаю о шостій. Мені дуже подобається це. Величезний сад у мене є. Дерев п’ятдесят”, – уточнила вона.

Варто відмітити, що Софія Ротару не особливо відрізняється від своєї рідної сестри. Жінка також не любить виходити з будинку, ігнорує світські заходи, полюбляє грати з сестрою в преферанс, їздити на риболовлю і уникає натовпу. Так само, як і Аурелія вона насолоджується своїм садом і майже не покидає Конча-Заспу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.