Після розриву з Еллертом Ксенія Мішина поділилася темною сторінкою життя: опинилася серед душевнохворих

Українська акторка Ксенія Мішина відверто розповіла про проблеми із психічним здоров'ям, з якими вони зіткнулася у студентські роки. Зірці довелося пройти медичне обстеження та лікування у психіатричній лікарні, що мати змогу знову повернутися до нормального життя.

Акторка та екс-Холостячка Ксенія Мішина вперше зважилася на відверте зізнання щодо стану свого здоров’я. У своєму особистому блозі зірка розповіла, що ще на першому курсі університету в неї з’явилися перші проблеми – вона не відчувала інтересу до навчання і навіть до життя в цілому. Все, що її оточувало видавалося чорно-білим і нецікавим.

Через якийсь час Ксенія відчула, що їй стало зле – мама відвела доньку до поліклініки, де встановили, що в дівчини завищений тиск. З того дня проблеми з тиском стали регулярними, окрім того Мішиній доводилося боротися із панічними атаками.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина поділилася темною сторінкою життя

Через деякий час акторка зважилася зіштовхнутися віч-на-віч зі своїм найбільшим страхом – вона пішла на консультацію до психіатричної лікарні. Там Ксенія почула діагноз, з яким їй довелося боротися протягом ще декількох років – невроз.

Зірка “Холостячки” зізналася, що на момент початку лікування вона боялася навіть ходити – дівчина постійно відчувала страх. У сумочці Мішина постійно носила електронний тонометр, щоб виміряти тиск, та низку заспокійливих препаратів.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина поділилася темною сторінкою життя

Для того, щоб поступово перестати носити увесь цей “набір бабусі”, як його називала лікарка Ксенії, їй знадобилося більше року. Акторка поступово залишала вдома ліки й тонометр і намагалася виходити на вулицю без них.

Поступово психотерапевт допомагала Мішиній повертатися до життя – панічні атаки припинилися, а ще молода тоді студентка поставила собі в житті чітку ціль стати актрисою. Життя знову заграло яскравими фарбами і їй захотілося творити. Зара зірка зізнається, що вона надзвичайно вдячна своєму психотерапевту, яка допомогла їй перебороти усі страхи та відновити стан здоров’я.

Схожі статті