ТОП-5 українських телеведучих, яких не злюбили глядачі: Віра Кекелія, Іванна Онофрійчук та інші зірки 1+1

Комусь "1+1" дав справжній квиток у майбутнє, а хтось досі бореться за першу скрипку на каналі. Найпопулярнішими ведучими, звісно є Падалко, Мазур, Таран. У чому їх феномен? Чому досі їхні молодші колежанки не змогли досягти такої слави? Хто з нових талановитих ведучих так і не став фавориткою.

Віра Кекелія

Віра Кекелія
Віра Кекелія

Віра Кекелія починала свій зірковий шлях з вокальних шоу – вона прославилася завдяки “Голосу країни” та “Суперзірка”. Пізніше її запросили до “Жіночого кварталу” як актрису та співачку. Таким чином Віра поступово заявляла про себе в українському шоу-бізнесі та формувала власне коло фанатів. У 2020 році їй запропонували стати ведучою проєкту про зірок “ЖВЛ” на “Плюсах”. Кекелія поступово опановує професію телеведучої та вдосконалює своє мастерство, хоча й досі не завжди отримує схвальні коментарі від глядачів.

Іванна Онофрійчук

Іванна Онуфрійчук крутила романи одразу з двома олігархами
Іванна Онуфрійчук 

Ведуча “Танців з зірками” на “1+1” у першу чергу почала цікавити телеглядачів своїм особистим життям. Красуня вийшла заміж за казахського мільйонера Алмаза – цю історію життя називають по-справжньому дивовижною. Дівчина, яка народилася у невеличкому селі на Вінничині, тепер живе наче в казці. Але це не допомогло Іванні здобути любов глядачів як телеведуча – більшість все ще вважає, що обличчям “Танців з зірками” мала залишатися Тіна Кароль.

Ірина Ванникова

Ірина Ванникова
Ірина Ванникова

Ведуча шоу “Твій День” Ірина Ванникова також не користується особливою популярністю серед телеглядачів. На майданчику вона працює разом із Владом Ямою та Русланою Писанкою – затьмарити таких яскравих особистостей непросто. Проте Ірина тримається достойно та щоразу доводить у кадрі свій професіоналізм.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька показала рідного брата
Соломія Вітвіцька 

Зірка “ТСН” Соломія Вітвіцька починала свій кар’єрних шлях у новинах на “1+1” як проста кореспондентка. На посаду ведучої її запросили лише декілька років тому. Тут їй доводиться змагатися за любов глядача зі справжніми мастодонтами програми – Наталею Мосійчук, Лідією Таран та Аллою Мазур, які працюють на цій посаді вже більше десяти років.

Стася Ровінська

Стася Ровінська

Стася Ровінська починала свій творчий шлях як акторка і більшу увагу вона приділяє саме кіно. Тим не менш вона чудово справляється з посадою ведучою шоу “Твій День”, хоча це й перший її досвід на “Плюсах”.

Схожі статті