Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки: сестра Веніаміна отримала найкраще, що могла придумати зіркова мама

Тривалий час Тіна Кароль не говорила про можливе поповнення в її родині. Звісно, вона розповідала, що хотіла б стати самою ще раз, але шанси на те, що зірка постане в цікавому положенні перед фанатами буди вельми маленькі. Тепер вона говорить на цю тему більш відкрито.

Декілька тижнів тому українська поп-діва Тіна Кароль презентувала свій одинадцятий студійний альбом “Подвійний рай”. Музичну роботу вона присвятила стосункам, які дійшли свого фіналу. Хто саме став головним героєм ліричних саундтреків достовірно невідомо — Тіна навідріз відмовляється називати ім’я колишнього коханця.

Як виглядає пам'ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль
Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки

У рамках піар-компанії співачка як завжди влаштувала промо-тур, у якому роздавала інтерв’ю та навідувалася до різноманітних радіостанцій. І в маршруті цього туру як завжди був Казахстан. Казахські журналісти не надто цікавилися стосунками Кароль та Балана, що дуже розчарувало шанувальників зірки, але приголомшили іншою інформацією.

Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки

В інтерв’ю “RadioCity Almaty” на фанатів творчості співачки чекала сенсація: слухачі дізналися, що улюблене жіноче ім’я Тіни – це ім’я її майбутньої доньки.

“Ім’я прийде до мене саме, на все свій час”, — заявила зірка.

Тіна Кароль видала ім’я своєї донечки. Фото зроблено у рамках промо-туру

Тож усі шанувальники артистки зараз почнуть порпатися у архівних інтерв’ю поп-діви, щоб дізнатися, яке ж ім’я вподобала Тіна і вирогідніше за все дасть своїй доньці. Цілком імовірно, що відповідь лежить на поверхні.

Тіна неодноразово зізналася, що вже подумки представляє свою майбутню дочку і думає, як “для себе організувати це питання”. За словами артистки, вона поки що бачить її маленькою, але коли дочка подорослішає, Кароль хотіла б говорити з нею на тему жіночої гнучкості.

Схожі статті